bassmodulators

Bass Modulators

Bass Modulators is een samenwerking tussen de Nederlandse Roland Evers en Rick Buijtenhek die begon in 2007. Twee vrienden sinds de middelbare school, beiden met een grote passie voor muziek die hun ware liefde voor hardstyle op 17-jarige leeftijd vonden.

Het avontuur begon vanaf het moment dat ze een demo online zetten van een van hun eerste nummers en een aanbieding kregen van DJ's United Records om het uit te brengen. Toen Tatanka hun talent zag als de topman van DJU, bood hij hen de mogelijkheid om een eigen label op te zetten. Dit resulteerde in het succesvolle sublabel 'Orange Records' waar Bass Modulators hun creativiteit konden uiten. Dit was ook de plek waar ze hun immense hits zoals 'Quarantine', 'NRGizer' en 'Take It Back' uitbrachten.

Het jaar dat volgde was een groot avontuur. De successen resulteerden in een heleboel geweldige optredens met grote steun van fans, maar ook van organisaties en andere dj's. De optredens bleven maar komen en ze vliegen inmiddels de hele wereld over om hun geluid te verspreiden. Ze spelen op de grootste podia en festivals in Europa zoals Q-BASE, Decibel outdoor, Defqon.1 en The Qontinent.

Laatste
tracks

Oxygen - Clockartz Remix
07-09-2018
Bass Modulators, Clockartz
Who Wants To Live Forever
21-12-2018
Bass Modulators, Bram Boender