keltek

Keltek

Sven Sieperda stond ooit aan de zijde van Wietse (Pysko Punkz). Totdat hij tijdens Defqon.1 Weekend Festival 2016 definitief afscheid nam als lid van Psyko Punkz. Gelukkig niet voor lang. In mei 2017 kwam Sven met een nieuwsbericht naar buiten dat hij terug zou keren onder de naam Keltek. Dit bezorgde veel fans een grote glimlach op hun gezicht. Hij tekende bij platenlabel Scantraxx en maakte zich in korte tijd als Keltek onmisbaar in de hardstyle scene.

Als lid van Psyko Punkz had Sven zijn voetafdruk al in de scene achtergelaten. Met het produceren van muziek had hij zich dus al bewezen. Keltek is een dj die zich niet in een hokje laat plaatsen, maar juist lekker zijn eigen pad bewandeld binnen hardstyle. En die nieuwe koers die hij vaart als Keltek, past hem perfect.

Keltek onderscheidt zich met zijn grote geluid en kenmerkende melodieën. Zijn tracks weten keer op keer de gevoelige snaar te raken en maken emoties bij je los. Zijn eerste release onder deze naam, maakte dat gelijk waar. De track ‘Down to earth’ pakt je in met zijn grootse melodie en filosofische lyrics. Maar ook tracks als ‘Mask on my face’, ‘Dance the way I am’ en ‘Bassmode’ geven zijn diversiteit precies weer. Zijn platen slaan aan bij het publiek. En zo vindt hij opnieuw zijn weg naar de grootste hardstyle podia ter wereld. Hij bewijst het opnieuw. He’s back. Going stronger than ever before

Laatste
tracks

One Tribe (Defqon.1 2019 Anthem)
01-03-2019
KELTEK, Phuture Noize, Sefa
Edge Of Existence - Reverze 2019 Anthem
22-01-2019
KELTEK
14-11-2018
KELTEK, Psyko Punkz
12-09-2018
Devin Wild, KELTEK