hardstyle-feesten-januari

Dans je decemberkater weg op deze vette hardstyle feesten

iris-profielfoto
Iris Grootmeijer - 2 januari 2020
Met EPIQ nog vers in ons geheugen is het tijd om te realiseren dat de feestdagen nu echt voorbij zijn en het nieuwe jaar begonnen is. Een periode van eten, familie over de vloer en gezelligheid ligt achter ons en het is tijd om weer aan het werk te gaan. Oh, en dan breken ook nog de koudste maanden van het jaar aan. Kun jij wel iets tegen je december-kater gebruiken? Schud de ‘January blues’ van je af. Dit weekend staan de eerste hardstyle feesten van 2020 weer op de planning!

Hard4MS – 5 year anniversary

4 januari, 22:00 – 07:00 ( €17,-)

The Future Of Hardstyle organiseert dit evenement voor de vijfde keer, waarmee ze geld ophalen voor het Nationaal MS fonds. Alle winst van het evenement gaat naar dit goede doel, en na een uitverkochte editie van 2019 hebben ze dit keer weer alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld op te halen. Met een line-up die drie zalen vult worden alle hardere stijlen vertegenwoordigt. Van KELTEK tot Regain tot Freestyle Maniacs en Bulletproof Hardcore; een line-up met genoeg keuze en absoluut een manier om je nieuwe jaar met goede karma te beginnen.

Check het evenement hier .

Spectrum of the Harder Styles

4 januari, 13:00 – 22:00 (€15,-)

Ben je op zoek naar nieuwe pareltjes en een uitgesproken sound? Op 4 januari wordt er in de Backyard Tilburg de eerste editie van Spectrum Of The Harder Styles georganiseerd. In samenwerking met het hardstyle forum Hardtraxx is er gewerkt aan een line-up waar muzikaliteit de boventoon voert, met artiesten als Clockartz en Prefix (de voormalige helft van Prefix & Density die als solo-act een comeback maakt). De tweede stage wordt gehost door Hardtraxxers, waar voornamelijk dj-talenten de zaal zullen vullen. Namen als 2Faced, Binary System en Nuracore zullen je trakteren op hun dj-skills en vooral onbekende platen. Kortom; ideaal voor als je weer eens muzikaal verrast wil worden en je je nieuwe feestjaar op een goede manier wil inwijden.

Check het evenement hier .

We Are Hardstyle

4 januari, 14:00 – 02:00 (€ 37,50)
16+

Ga je toch liever dag met de grootste namen uit de raw hardstyle scene? Dan kun je terecht in de Evenementenhal Gorinchem. Op 4 januari wordt de hal omgetoverd tot een underground warehouse voor het beruchte evenement: We Are Hardstyle. Voor een paar tientjes meer kun je hier genieten van een mix van de originele rauwe sound tot de kickrolls van de extra raw artiesten. Setjes van onder andere E-Force (live) en Aggressive Act vullen de dag. Een hele dag hard knallen dus!

Check het evenement hier .
Agenda