De mooiste euforische hardstyle platen #2

De mooiste euforische hardstyle platen #2

Viktor Diets - 30 mei 2017

Alhoewel er binnen de hardstyle scene af en toe wat verdeeldheid heerst, maken wij geen enkel onderscheid en hebben we geen voorkeur. Raw is heerlijk om op te rammen en op euforische hardstyle kun je je compleet laten meevoeren op een prachtige melodielijn, keihard meezingen met diepgaande lyrics en echt de emotie in de muziek voelen. Kippenvel dankzij dat ene nummer, op die prachtige festivaldag met al je vrienden. Met de tekst die gaat over hoe jij in het leven staat, wat hardstyle betekent, waar het voor staat. Het raakt ons altijd weer. Tijd om al die waanzinnige tracks eens in het zonnetje te zetten!

Dinsdagdipje? Dan gooien we er graag wat heerlijke classics en wegdromers in. Wij zijn nog keihard aan het bijkomen van de Intents weekender. Daarom delen we graag met jullie onze favorieten; de mooiste euforische hardstyle platen. Klaar voor meeslepende melodieën, summer vibes en bekende meezingers? Tadaaaa!

Bass Modulators – Oxygen

Bij het horen van deze prachtig track, krijgen we denk ik allemaal wel kriebels. Ook al ben je meer van het up-tempo of rauwe beuk geweld, bij dit nummer zingt iedereen uit volle borst mee. Deze Haarlemmers krijgen het altijd weer voor elkaar om je mee te nemen in hun uplifting melodieën. Een echte, echte, echte kippenvel plaat!

Audiotricz & Atmozfears – What About Us

Audiotricz… de naam zegt het al. Deze jongens halen trucjes uit met hun muziek als geen ander, zoals een stem die vervormd wordt in een perfecte melodielijn. En dan nog een hardstyle expert als Atmozfears erbij, die deze plaat echt helemaal afmaakt met de zweverige lyrics. Zo’n catchy tune als deze verdient zijn plekje op de Red stage op Defqon dik. Genieten!

Alpha² & Noisecontrollers – Craving for the beat (official Decibel 2013 anthem)

“This one takes me back man!” Hier kan ik héél kort en krachtig over zijn: wat een drive, wat een knaller! “We all love our addiction.” Dit is hoe een festival anthem moet zijn.

Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn – Imaginary

Wat een stem heeft ‘ie hè? Brennan Heart staat bekend om zijn heerlijke nummers om in weg te dromen. En deze is toch wel favoriet! Iedereen kent de tekst, handjes hoog, ogen dicht en íedereen doet mee. Traantjes worden weggepinkt – van blijdschap uiteraard – en kippenvel van je kruin tot je tenen raast door je lijf. Er zijn niet veel muzieksoorten die dit met je kunnen doen. De boodschap van dit nummer is ook prachtig: neem het leven niet te serieus en durf te dromen. Happiness is within our reach.

Cyber – Be Here

Beeld je even in dat je tussen een massive crowd staat, zonnebrilletje op, gezicht richting een ondergaand zonnetje en daar, voor je neus, een waanzinnige dj die de allerlekkerste plaatjes voor je draait. Alsof ze speciaal voor jou zijn. Dit nummer komt voorbij, je wacht op de drop en dan schiet het vuurwerk omhoog vergezeld door een melodie die jouw dag helemaal compleet maakt! Dat fantastische gevoel krijg ik bij dit nummer. Of ik nou in de auto zit, of wel tussen dat gigantische publiek sta. Puur genieten!

Bekijk ook de mooiste euforische hardstyle platen! #1