Deze tracks kan iedere hardstyle fan meezingen 001

Deze tracks kan iedere hardstyle fan meezingen

carmina
Carmina Wassink - 11 mei 2018

Of je nou in een bomvolle ArenA staat, op hét festival van het jaar of een feestje bij jou om de hoek, altijd komen ze weer terug. De hardstyle klassiekers, de nummers die iedere hardstyle fan kan meezingen.

Wanneer ze worden ingezet en de keeltjes zijn gesmeerd, worden de longen gevuld met lucht en staat iedereen klaar om uit volle borst mee te zingen. Een magisch moment van verbondenheid tussen de dj en het publiek. Het bezorgt je kippenvel en geeft een heerlijke energieboost die met een sneltreinvaart door heel je lichaam stroomt. Dit zijn de tracks die echt iedere hardstyle fan kan meezingen!

D-Block & S-te-Fan ft. High Voltage – Shiverz

Bijna een decennium terug werd dit pareltje gecreëerd. Sindsdien is deze D-Block & S-te-Fan ft. High Voltage plaat uitgegroeid tot één van de gouwe ouwe hardstyle platen. Sterker nog, ‘Shiverz’ hoort gewoon bij je hardstyle opvoeding.

Zodra dit nummer ingestart wordt, staat heel het publiek paraat. Klaar om compleet los te gaan. Ieder lichaam in die enorme hardstyle massa beweegt mee. Van begin tot eind wordt er zo hard meegeschreeuwd, dat het toegelaten decibelniveau ongetwijfeld wordt overtreden. Hoe vaak hij ook gedraaid wordt, het bezorgt ons iedere keer weer ‘shiverz’.

Radical Redemption – Brutal 6.0

Tellen, dat kan Radical wel. En lekkere plaatjes maken ook. Brutal 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7. De ‘Brutals’ zijn zijn handelsmerk geworden. Hoewel het niet allemaal meesterwerken zijn, kan íedere hardstyle liefhebber deze plaat helemaal meezingen. “Once again you open the bag of tricks, this is Radical’s Brutal number six!” VOLGAS!

The Prophet vs. Deepack – Stampuhh!!

Dit nummer mag en zal niet ontbreken in dit lijstje. ‘Stampuhh!’ maakt altijd wat los in het publiek. Heel de grote massa gooit zijn handen in de lucht en gaat compleet los als: “1, 2, STAMPUHH!!” door de zaal knalt. Je even compleet laten gaan, zonder schaamte en vooral heerlijk ordinair meeblèren met de lyrics. Heerlijk!

Showtek – FTS

Koning, keizer, admiraal. Dit is de klassieker der klassiekers. Met ‘FTS’ heeft Showtek hun stempel voor eeuwig op de hardstyle scene gedrukt. De lyrics, de melodie, de emotie, deze plaat is precies de juiste beschrijving van onze liefde voor hardstyle. Kippenvel van je kruin tot je tenen, altijd weer.

Welke plaat schreeuw jij altijd vanuit je tenen mee?