hardstyle-me-do-it

Hardstyle made me do it

birgit
Birgit Roobol - 13 mei 2019
Een leugentje om bestwil om onder het familieweekend uit te komen, die toevallig precies tijdens Defqon.1 valt. Of een week droge macaroni met kaas eten, omdat al je geld op is gegaan aan festivalkaartjes. Liefde laat je nou eenmaal gekke dingen doen. Onder het mom van “hardstyle made me do it”, dit zijn jullie allergekste acties!

“IK WERK IN DE HORECA EN VERZIN DE RAARSTE SMOESJES OM ONDER HET WEEKEND WERKEN UIT TE KOMEN, OM TOCH NAAR EEN FEESTJE TE KUNNEN.”
Wie in het weekend werkt heeft pech. Of toch niet! “Sorry, volgende week wordt mijn cavia geopereerd aan haar kleine teen. Kan echt niet komen werken!”

“DEFQON.1 EN AWAKENINGS FESTIVAL VALLEN BIJNA ALTIJD TEGELIJK. IK HAD MIJN BESTE VRIEND BELOOFD NAAR AWAKENINGS FESTIVAL TE GAAN, DUS GING IK VRIJDAG EN ZATERDAG NAAR DEFQON.1 EN ZONDAG NAAR AWAKENINGS. NIET DUS: DEFQON.1 WAS ZO LEUK, DAT IK MIJN AWAKENINGS KAARTJE OP TICKETSWAP HEB VERKOCHT. IK HEB WEKEN RUZIE MET DIE VRIEND GEHAD.”
Regel 1: Nooit.dubbele.afspraken.maken.tijdens.Defqon.1.

“IK BEN AL 5 JAAR NIET OP MIJN MOEDERS VERJAARDAG GEWEEST!”
Wat doe je als je moeder jarig is tijdens het Decibel weekend? “Eh sorry mam, ander keertje?”

“IN MIJN TENTAMENWEKEN NEEM IK MEZELF VOOR OM BETER GEEN FESTIVAL TE PAKKEN. MAAR UITEINDELIJK HOUD IK MEZELF KEIHARD VOOR DE GEK. ZOALS MET MIJN LAATSTE TENTAMEN: TOCH NAAR HET FEEST GAAN EN UITEINDELIJK OOK NOG KEIHARD AFTEREN. IK KON VANUIT DE AFTER GELIJK DOOR NAAR MIJN TOETS.”
Toetsen kun je herkansen. Feestjes niet.

“IK HEB ALTIJD EEN EXCUUS OM NIEUWE KLEDING TE KOPEN. IK VIND ALTIJD WEL EEN LEUK TOPJE DAT PERFECT IS VOOR DAT ENE FEESTJE.”
I blame the festivals.

hardstyle-3

“IK VIND ROOD STAAN ECHT ONVERANTWOORDELIJK. TOT VORIG JAAR. IK WILDE PER SE DIE FESTIVALKAARTJES HEBBEN, DUS HEB TOCH MAAR DIE MIN VIJFHONDERD AANGEVRAAGD.”
Rood staan is inderdaad onverantwoordelijk, tot je bij de RED staat. Dat lossen we later wel weer op. Ome DUO, toch nog maar even een maandje extra?

“IK ZOU NIET NAAR Q-BASE GAAN. TOTDAT IK LAST KREEG VAN FOMO. IK BEN VOOR TWEE UURTJES FESTIVAL NAAR DUITSLAND OP EN NEER GEREDEN.”
Daar is inderdaad maar één oplossing voor: linkerbaan, gas.

“TOEN DEFQON.1 VAN ALMERE STRAND NAAR BIDDINGHUIZEN VERHUISDE, VERANDERDE OOK DE DATUM. INEENS VIEL DEFQON.1 TEGELIJK MET MIJN BRUILOFT. NA LANG SMEKEN BIJ MIJN AANSTAANDE, HEBBEN WE DE BRUILOFT VERPLAATST.”
Dat is wat je noemt echte liefde.

Wat is het gekste wat jij ooit hebt gedaan voor hardstyle?