Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Re

Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Report in 2017

birgit
Birgit Roobol - 31 december 2017

Wat een jaar. En eigenlijk kunnen we niet eens over een heel jaar praten, want naast een jaar vol festivals en feestjes, is 2017 vooral het geboortejaar van Hardstyle Report. En ze is door jullie met open armen ontvangen. Daar is team Hardstyle Report jullie erg dankbaar voor.

Uiteraard gaan we ook volgend jaar door met keiharde content maken. Bigger and better. Maar voordat we dat doen, blikken we nog één keer terug op alle toffe dingen die we in 2017 hebben gedaan en daarna gaan we keihard los op de allerlaatste Freaqshow . Happy new year!

q-base

10. Raven met Die Hards op Q-BASE

Er werd door velen van jullie enthousiast gereageerd op onze Die Hards oproep voor ons Q-BASE project. En wat een heerlijk materiaal leverde dat op.

Hardcore will never die. Ook niet als je 41 bent e

9. Hardcore will never die. Ook niet als je 41 bent en een gezin hebt

Hardcore will never die. Maar is dat ook zo? Op een gegeven moment worden we toch echt volwassen, hebben we een gezin, geen tijd of geld voor ieder feestje, geen puf om ieder weekend helemaal uit je dak te gaan. Of toch niet? Wij interviewden de 41-jarige Nathalie, getrouwd en trotse moeder van twee jongens; Ryan en Aswin. En daarnaast al ruim 25 jaar een trouwe bezoekster van hardcore-feestjes. Een liefde die ze maar al te graag deelt met de rest van het gezin.

hardcore

8. Ravers with Ink: Harder Styles Tattoo’s #3

Het afgelopen jaar hebben we behoorlijk wat mooie ravers with ink voorbij zien komen. Deze was jullie favoriet. Maar geloof ons, the best is yet to come. We hebben een leuke verrassing voor jullie in petto.

flamingo

7. Lauren: How I got into Hardstyle

In How I got into Hardstyle vertellen onze Hardstyle Reporters over hun party carrière, hoe zij hardstyle ontdekten en voor altijd verkocht raakten. Hardstyle Reporter Lauren is misschien wel ons kleinste lid, ze behoort zeker tot één van de grootste party animals. Als ze even niet aan het stampen of aan het heen en weer springen is, shined ze als reporter in onze interviews en video’s. Dit is haar verhaal!

bad

6. Party Confessions

Eh ja, zo rond het eind van het jaar valt er ook wel wat op te biechten. Wij namen plaats op de biechtstoel. En jullie smulden van onze party confessions.

Gabbers op hun best 001

5. Gabbers op hun best

De gabber. Het is de enige jeugdcultuur ooit die hier is ontstaan. Vanuit ons kleine kikkerlandje wist de hakkende groep ‘maatjes’ de rest van de wereld te veroveren. Typisch Nederlands. Net zo Nederlands als ons geliefde broodje kaas, het dropje tussendoor of het dampende bord stamppot mét kuiltje jus en worst. Nederlands trots zou je denken. Maar niets is minder waar. Tijd om die vooroordelen voor eens en voor altijd te tackelen. Wij stellen je voor aan drie mensen die – naast hun liefde voor de hardcore – de wereld een stukje mooier maken. Ieder op hun eigen manier.

Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Re

4. De Defqon.1 survivalgids voor (non-hardstyle loving) newbies

Hoe ziet een weekendje Defqon.1 eruit voor een non-Hardstyle loving newbie? Renée ging met de Hardstyle Reporters op stap en dompelde zich onder in een waanzinnig weekend vol Weekend Warriors en pompende hardere stijlen. Nog een vriend of vriendin overhalen voor volgend jaar? Stuur dit dan door. Succes gegarandeerd.

Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Re

3. Weekend Warriors by heart

Eén jaar na de Air uit je Nikes zette Hardstyle Reporter Birgit opnieuw haar gevoel over Defqon.1 op papier. En we denken dat we daar maar een blijvende traditie van maken…

Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Re

2. Vier dagen Defqon.1 madness

Eéntje om trots op te zijn. En hoewel Hardstyle Report niet perse de plek is voor het laatste nieuws, hebben we de scene behoorlijk opgeschud met deze. We waren namelijk de eerste die het nieuws naar buiten brachten en uiteraard hebben jullie het massaal gelezen. Nu nog hopen dat we in 2018 al van start mogen met vier dagen Defqon.1 madness.

Dit zijn de best gelezen artikelen op Hardstyle Re

1. Duizend-en-één-gedachten. Dit denk je op een hardstyle feest

Wat scoort er nu beter dan herkenbaarheid? Dit artikel over de duizend-en-één-gedachten op een feest scoorde in ieder geval als een malle. Jullie lagen massaal dubbel, waardoor dit het best gelezen artikel op Hardstyle Report van 2017 is.