Van jodelen tot stampen. Het beste van twee wereld

Van jodelen tot stampen. Het beste van twee werelden

eva
Eva Selhorst - 22 januari 2018

Je hebt twee soorten mensen. Mensen die houden van wintersport en mensen die er niet dood gevonden willen worden. De een kan niet wachten om zijn ski’s of snowboard uit het vet te halen en van de bergen af te roetsjen. De ander krijgt spontaan een paniekaanval bij het idee om alleen al uit de skilift te vallen.

Ik ben het laatste geval. En mocht je me ooit in een wintersportgebied vinden, ben ik waarschijnlijk aan het après-skiën. De ultieme wintersport-after. Lekker hossen met een pul bier in mijn ene hand en ski’s (uiteraard voor de sier) in de andere. Met volle teugen genieten van echte klassiekers zoals Anton aus Tirol, Jodeljump en De Alpen Express. Maar wat moet je doen als je, zoals ik, alleen van après-skiën houdt?

Vergeet de sneeuw, je ski’s of snowboard, vergeet zelfs Anton en Oostenrijk. Ontdek het walhalla Snowbass. Net buiten Amsterdam kun je op 27 januari genieten van een unieke combinatie van hardstyle, freestyle en après-ski met dj’s als The Darkraver, The Prophet, E-Force, Pavo, Deepack en Adrenalize im Schnee.

Op Snowbass kun je met een warme chocolademelk, halve liter bier of glühwein totaal los gehen op echt vette muziek. Vergeet de zwarte, rode, blauwe en groene en ga helemaal off piste. En voor wie tussen alle hardstyle juist wel verlangt naar hoempapamuziek, kan onder het genot van een bratwurst zum après-ski tent gehen. Wij zijn al druk bezig om onze jodelkunsten te verfijnen. Jullie ook?