Hardstyle news flash - Week 44 001

Hardstyle news flash - Week 44

birgit
Birgit Roobol - 2 november 2018

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report News Flash – Week 44.

Noisecontrollers en Radical Redemption releasen Vampire

“It has been stated that the most legendary masterpieces are born when boundaries are broken…” Twee compleet andere werelden voegen samen. De skills en sounds van Radical Redemption en Noisecontrollers tot één plaat. En eerlijk? Dat klinkt fantastisch.

Vampire is beschikbaar op de streaming channels en verschijnt op het nieuwste Radical Redemption album: Command & Conquer.

D-Block & S-te-Fan komen met een nieuwe live-act

Hardstyle news flash - Week 44 002

Afgelopen week was het ook een beetje de week van de Reverze line-up. Want damn, met line-ups als deze, móét je wel een kaartje kopen. Opvallend aan de line-up was vooral D-Block & S-te-Fan, want zij komen met een live-act: Ghost Stories.

In het geheim werken ze al maanden aan deze live-act en de premiere zal dan ook op Reverze zijn. Wat we van deze act kunnen verwachten? “Mysterieuze thema’s, een filmische sfeer en een dikke bak energie!”

Sefa tekent bij Platinum Agency

Frenchcore is steeds meer aanwezig op de Q-dance stages, dus het was alleen nog de vraag wanneer het ging gebeuren. Sefa tekent bij Platinum Agency! Daarmee laat hij BKJN en Dr. Peacock Records voorlopig achter zich, maar niet voordat hij ze nog een keer bedankt voor alle support. 

A huge thank you to the BKJN Bookings team, Fabian Bakker and Steve Dekker for believing in me from the start, as well as all promoters, artists and organizations who supported me during this short but already incredible journey. I will forever be grateful for your efforts.”

Phuture Noize’ Black Mirror Society – A New Day EP komt eraan

Hardstyle news flash - Week 44 003

Black Mirror Society is wat ons betreft hét album van 2018. Maar er komt meer legendarisch Phuture Noize materiaal onze kans op: Black Mirror Society – A New Day EP. De eerste track ‘A New Way’ is volgens Phuture Noize echt een track om je dag mee te beginnen. “It’s about hope for better days to come. Just where I ended with ‘We Are The Future’.

Nieuwsgierig? De komende maand dropt hij verschillende previews via social.

Audiofreq komt terug: “You guys seen nothing yet!”

Na lange afwezigheid laat Audiofreq eindelijk weer iets van zich horen. Hij brengt een EP uit! Na een pauze van ongeveer een jaar, is hij de studio weer ingedoken. Wanneer, hoe, of wat, dat weten we nog niet. Maar één ding is zeker: new Audiofreq tracks are coming our way!

Q-dance lanceert nieuw logo

Hardstyle news flash - Week 44 004We hadden er al even kunnen wennen, want op livestreams en stage-onderdelen zagen we ‘m al voorbij komen, maar Q-dance lanceert hun nieuwe logo. De bekende powerknop is uiteraard gebleven, maar dan met iets frissere kleuren. “Never change a winning team!”

Nog meer (te) gekke collabs: DJ Thera en Sjammienators

DJ Thera en Sjammienators duiken samen de studio in voor een collab. Theracords en uptempo in de mix, absoluut een verrassende samenwerking. En hoe dat klinkt? Check hier een kleine preview!

Rebirth Festival wordt een driedaags event

Hardstyle news flash - Week 44 005

Rebirth Festival is een van de leukste festivals van het jaar en de onmisbare opening van de zomer. En vanaf volgend jaar wordt dit feestje mogelijk nog leuker, want Rebirth Festival wordt een driedaags event! Het festival zal in 2019 op 12, 13 en 14 april plaatsvinden en breidt daarmee meteen een stuk uit. Zo kunnen we in ieder geval op twee nieuwe area’s rekenen! Op overige info moeten we nog even wachten, maar dit nieuws is té leuk om niet te delen.

Wil je dit niet missen? De Early Bird ticketsale begint op 26 november. Pre-registreer je via deze link en koop je kaartjes met €5,- korting.

B-Front duikt graag de studio in met Rooler


Over twee compleet andere werelden gesproken. In een Q&A via Facebook stroomden de vragen voor B-Front binnen, waaronder één vraag over een collab met Rooler. B-Front reageerde enthousiast en gaf aan dat ze misschien wel binnenkort de studio induiken. Een echte goedkeuring van Rooler had hij nauwelijks nodig, want die reageerde kort daarna: “More than honored, boss!” We zijn benieuwd wat daar uit gaat komen!


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle News Flash!