Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019 001

Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019

birgit
Birgit Roobol - 4 januari 2019

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 1 .

Intents Festival 2019 – Saturday – Line-up Phase 1

Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019 002
Intents Festival tovert een paar grote namen uit de hoge hoed. Zo is de nieuwe live-act van D-Block & S-te-Fan Ghost Stories present op de mainstage en kunnen we genieten van een heerlijke battle van B-Front en E-Force op hun indoor mainstage.

Op dinsdag 8 januari start de kaartverkoop van de weekend- en campingtickets. Op 10 januari gaan de losse kaarten in de verkoop. Check de website van Intents Festival voor meer info.

Dit is de complete Q-dance Hardstyle Top 100

Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019 003

Op Q-dance presents WOW WOW konden we genieten van The Hardstyle Top 10, maar ben jij benieuwd welke tracks uit 2018 allemaal in The Q-dance Hardstyle Top 100 terecht zijn gekomen? Dit is het complete overzicht!

New track: D-Sturb & High Voltage – Universe

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar de eerste release is al binnen. Een goede melodie, lekkere kicks, deze samenwerking tussen D-Sturb en High Voltage is een plaatje!

‘Universe’ is gereleased op End of Line Recordings en te beluisteren via alle streamingdiensten.

E-Force en B-Front hosten de indoor mainstage op Intents Festival

De eerste hosting van Intents Festival was al even bekend, namelijk die van Destructive Tendencies, maar nu is ook bekendgemaakt dat B-Front en E-Force samen de indoor mainstage op Intents Festival zullen hosten. We like it!

Op dinsdag 8 januari start de kaartverkoop van de weekend- en campingtickets. Op 10 januari gaan de losse kaarten in de verkoop. Check de website van Intents Festival voor meer info.

New track: Hard Driver – Mask On


Hard Driver weet wel hoe hij het nieuwe jaar goed moet inluiden. Met een free release!

‘Mask On’ is gereleased op Dirty Workz en gratis te downloaden via deze link: https://dirtyworkz.lnk.to/MaskOnYL .

‘Ran-D – Hurricane’ is #1 track in de Q-dance Hardstyle Top 100

Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019 004

Vlak voor het countdown moment op WOW WOW werd de nummer één track bekend gemaakt uit de Q-dance Hardstyle Top 100: ‘Hurricane’. Namens Hardstyle Report, gefeliciteerd met deze fantastische bekroning op je werk, Randy!

Royaal Kabaal wordt een gratis evenement tijdens Koningsdag

Op 27 april keert Royaal Kabaal terug, en voor deze derde editie wil de organisatie dat échte koningsdag-gevoel terughalen. Daarom kun je op Royaal Kabaal gratis naar binnen! Wil je verzekerd zijn van dat je binnenkomt? Dan kun je voor € 16,- een kaartje kopen en ben je verzekerd van binnenkomst en krijg je 4 muntjes + een wc bandje. De line-up van dit jaar bestaat onder andere uit D-Sturb, Warface, E-Force, Dr. Peacock en Darkraver!

KELTEK maakt het anthem van Reverze 2019

wow-wow

Reverze 2019 is al even uitverkocht, maar het anthem was nog even een verrassing. Tot afgelopen maandag. Tijdens de set van KELTEK op WOW WOW werd namelijk bekend gemaakt dat hij verantwoordelijk is voor het anthem ‘Edge of Existence’. Benieuwd? Je luistert ‘m hier .

New track: Skip Marley – Lions (Gunz for Hire bootleg)


Deze plaat kwam in 2017 al veel in hun setjes voorbij, maar eindelijk kunnen we deze heerlijke Gunz for Hire bootleg op repeat zetten.

‘Lions’ is gratis te downloaden via http://roughstatemusic.com/g4hlions .

Supersized Kingsday is terug in 2019

Hardstyle Report Newsflash – Week 1 -2019 005

Supersized Kingsday is hét grootste harder styles event tijdens Koningsdag. Vorig jaar waren er maar liefst negen stages en een hele dikke line-up met onder andere Phuture Noize, Headhunterz en Sub Zero Project. Dit jaar belooft Supersized Kingsday nog groter én beter terug te komen. We keep you updated!

Op woensdag 16 januari om 20.00 uur start de kaartverkoop via de officiële ticketpagina . Wees er snel bij, want een gelimiteerd aantal tickets zijn inclusief een fijne korting!

New track: Sound Rush – Take It All


New year, new tracks. De nieuwste Sound Rush release ‘Take It All’ komt er aan. 

‘Take It All’ wordt gereleased op Art of Creation en is vanaf 10 januari te beluisteren via alle streamingdiensten.

Rebelion draait het QAPITAL anthem 2019 tijdens hun set op WOW WOW

qapital

Je hebt de video’s waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar tijdens hun set op WOW WOW lieten de jongens van Rebelion hun QAPITAL anthem voor het eerst horen. Benieuwd? Je luistert ‘m hier .

Sogma brengt een nieuwe EP uit

Misschien een gekke update in een hardstyle newsflash, maar zoals veel van jullie waarschijnlijk wel weten is Sogma dé man achter de Q-dance intro’s, trailers en endshows. Hij komt met een nieuwe EP waarin hij “the world of cinematic music” combineert met “electronic sound design” , en dat klinkt nu al heel vet.

KELTEK, Phuture Noize en Sefa zijn de anthem makers van Defqon.1 2019

defqon-anthem-2019

Op WOW WOW werd het grote nieuws bekendgemaakt. RED, BLUE, BLACK gather as One Tribe. Meer lezen over het anthem van Defqon.1? Klik dan hier .

Frontliner Day

Altijd al een kijkje in het leven willen hebben van Frontliner? Hij neemt zijn fans mee de studio in en tijdens een live-sessie beantwoordt hij vragen en laat hij zien wat hij allemaal in de studio doet. Deel één , twee en drie zijn nu terug te kijken via zijn YouTube kanaal.


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle Report Newsflash!