Hardstyle Report Newsflash - Week 49 -2018 001

Hardstyle Report Newsflash - Week 49 -2018

birgit
Birgit Roobol - 7 december 2018

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 49.

Noisecontrollers maakt het anthem van de laatste Hard Bass ooit

Hardstyle Report Newsflash - Week 49 -2018 002

Tijdens Euphoria presents: Spirit of Hardstyle, had Noisecontrollers naast zijn ‘Attack Again’-set en heerlijke b2b-set met Atmozfears, nog één hele aangename verrassing voor ons. Ineens knalde de woorden “The Last Formation” door de zaal, als een totale verrassing zette hij ineens het anthem van Hard Bass 2019 in. En dat betekent dat Noisecontrollers de anthem maker van de allerlaatste Hard Bass ooit is.

Het is nog niet bekend wanneer het anthem officieel gereleased wordt.

New EP: Phuture Noize – A New Day EP


Een nieuwe plaat van W&W en Armin van Buuren, iets wat je normaal niet in ons hardstyle nieuwsoverzicht zal zien, maar in ‘Ready To Rave’ hoor je duidelijk early hardstyle invloeden. Een beetje à la die heerlijke Showtek sound van vroeger. En die early hardstyle sound is natuurlijk geen onbekend terrein voor Armin, vroeger stond hij namelijk nog gewoon op de line-up van Qlimax.

Aftermovie: Relive Qlimax 2018 – The Game Changer


De aftermovie van Qlimax 2018 – The Game Changer staat online. Een prachtige terugblik op deze geniale nacht.

Voor de producers: Atmozfears doet een FL Studio give away


Atmozfears werd getipt dat iemand zijn studio projecten verkoopt. Daarom geeft zijn FL Studio project van ‘The Harvest’ gratis weg. Making something good about something bad.

New track: Project One – Journey of the Mind komt er aan!

Hardstyle Report Newsflash - Week 49 -2018 003

Via de social kanalen van Art of Creation en Project One werd dit cryptische bericht gepost. Maar het kostte de echte die-hards slechts enkele minuten om het te ontcijferen. De nieuwste Project One track: ‘Journey of the Mind’ komt er aan. Zowel Headhunterz als Wildstylez gaan in ieder geval lekker in de studio, want ze releasen het ene pareltje na het andere.

‘Journey of the Mind’ wordt op 8 december gereleased op Art of Creation.

Heimwee naar Qlimax? Q-dance released nog meer live-sets!

Qlimax 2018 - The Game Changer 001

De ultieme manier om deze heerlijke editie van Qlimax te herleven is om de live-sets te streamen naar je televisie, je boxen extra hard te zetten en je eigen Qlimax-party thuis te houden. Eerder waren al de live-sets van Luna en Sound Rush uitgekomen, maar nu kun je ook genieten van de sets van Coone, Bass Modulators, Wildstylez en B-Freqz.

Bekijk alle live-sets hier.

New track: Clockartz – The Mask


Een nieuwe Clockartz knaller. ‘The Mask’ wordt samen gereleased met INFINITVM, maar wanneer is nog niet bekend. Even afwachten dus!

New track: Ran-D – Nirvana


Ran-D kan als geen ander emotie omzetten tot geluid. En daar is ‘Nirvana’ opnieuw het bewijs van. Een mooie melodie die je pakt en je vooral live bergen kippenvel bezorgt.

‘Nirvana’ wordt op 16 december gereleased op Roughstate Music.

Origins voegt A² All Stars toe aan de line-up

Vorige week bracht Origins al de line-up naar buiten, maar hield nog één verrassing achter de hand. En daarmee hebben ze een behoorlijk exclusieve live-act te pakken. A² All Stars bestaat uit Alpha², Adaro, E-Force en Ran-D en trad hiervoor maar twee keer eerder op.

De officiële videoclip van Rise of Rejecta is uit


Eindelijk is ‘ie hier, Rejecta dropt zijn officiële videoclip van: ‘Rise of Rejecta’.

‘Rise of Rejecta’ wordt op 19 december gereleased op Roughstate Music.

New track: MYST – Where I shine


De meester van complexe, sferische melodieën draaide deze plaat voor het eerst op Loudness en maakte het publiek helemaal gek. MYST weet als geen ander een plaat te creëren met een unieke sfeer en drive. Daar is ‘Where I Shine’ opnieuw het bewijs van. Heerlijk!

‘Where I Shine’ is gereleased op Nightbreed Records en te beluisteren via alle streamingdiensten.

New track: Digital Punk & B-Front – The Supernatural


Unleashed boss Digital Punk en Roughstate icoon B-Front hebben the best of both worlds samengevoegd tot één vette track: ‘The Supernatural’. De mannen zijn geen vreemden voor elkaar in de studio, denk aan ‘For The Girls’, ‘Purify’ en ‘Elements’. Daar mogen ze dit pareltje aan toevoegen.

‘The Supernatural’ is onderdeel van het Digital Punk album ‘Fragments’ en gereleased op Unleashed Records en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Plaats je pre-over voor Delete – Alpha Omega

delete

Het debuutalbum van Delete heeft even op zich laten wachten, maar is nu eindelijk te pre-orderen. Inmiddels hebben we al heel wat van zijn platen voorbij horen komen in sets, en die klinken stuk voor stuk erg goed!

Plaats hier je ‘Alpha Omega’ pre-order.

Q-dance organiseert Power Hour party voor trouwe fans in de Warehouse Elementenstraat

Voordat ze het jaar met een big bang afsluiten, heeft Q-dance nog een verrassing in petto voor de trouwste Q-dance members: de exclusieve premiere van Power Hour op 21 december. Naast dat de volledige Power Hour video voor het eerst wordt vertoond, kun je hier ook de exclusieve Power Hour bomberjack kopen en wordt

New track: Gunz For Hire – Sicknezz

Een cadeautje van Gunz For Hire! Het gangsterduo draaide deze plaat voor het eerst op Qlimax 2017 en wordt nu gratis weggegeven. Nice!

‘Sicknezz’ kun je hier downloaden

New track: Titan – Dominance

Titan zie je helaas ziet zoveel meer draaien, maar hij maakt nog steeds hele lekkere plaatjes. ‘Dominance’ is zijn nieuwste track en heeft naast slopende kicks, ook een hele fijne energieke drive.

‘Dominance’ is gereleased op Brute Force Music en te beluisteren via alle streamingdiensten.

New track: Frequencerz – Alright


It’s coming: “ I like the way you touch the flo’ when you drop it..”. Deze Frequencerz banger horen we al een tijdje in hun sets voorbij komen, maar de release komt dichterbij! Tot die tijd moeten we het nog even met deze preview doen.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Alright’ gereleased wordt.

New track: The Prophet & Sub Sonik – No Stopping Us!

The Godfather of hardstyle The Prophet en upcoming raw hardstyle talent Sub Sonik hebben hun horizon verbreed, en daar is deze fijne track uitgekomen. Krachtige vocals, harde kicks en god-like melodieën; there’s no stopping us!

‘No Stopping Us!’ is gereleased op Scantraxx en te beluisteren via alle streamingdiensten.


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle News Flash!