Hardstyle Report Newsflash - Week 50 -2018

Hardstyle Report Newsflash - Week 50 -2018

birgit
Birgit Roobol - 14 december 2018

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 50.

Q-dance kondigt een zevende editie van QAPITAL aan


Op zaterdag 6 april keert de raw hardstyle capital terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Duizenden dedicated raw soldiers geven zich over aan een nacht vol power tijdens een van de hardste Q-dance events van het jaar: QAPITAL.

Meer info over QAPITAL 2019? Je leest het hier.

Spirit of Hardstyle Podcast stopt

Dé euforische hardstyle podcast samengesteld door Noisecontrollers, Bass Modulators, Atmozfears en Audiotricz stopt. Het podcast-avontuur was voor de heren van Spirit of Hardstyle helaas van korte duur, maar dat houdt wel ruimte over voor een nieuwe, goede hardstyle podcast. De final episode is gemixt door Audiotricz.

Jesse Jax joined Dirty Workz en released ‘Virtual World’

Rising star Jesse Jax is onderdeel geworden van de Dirty Workz familie. Zijn track ‘Virtual World’ was al te vinden op de Qlimax cd. Jesse is al een tijdje druk in de studio en brengt binnenkort nog meer nieuwe muziek uit op dit hardstyle label.  

‘Virtual World’ is gereleased op Dirty Workz en te beluisteren via alle streamingdiensten.

New album: Sub Zero Project – The Outbreak

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sub Zero Project (@subzeroproject) op


Het grote nieuws kwam op Qlimax al naar buiten, maar Sub Zero Project werkt hard aan een debuutalbum: ‘The Outbreak’. “Spreading the Hardstyle virus to all corners of the globe in 2019!”

Wanneer ‘The Outbreak’ uitkomt is nog niet bekend.

New track: Hard Driver – Thank Me Later


Hard Driver returns in full force. Er zijn drie gloednieuwe platen onderweg, waarvan deze heerlijke hardstyle banger. ‘Thank Me Later’ is voorzien van een heerlijke knipoog naar de oldschool, maar dan wel met de hardstyle sound van nu.

‘Thank Me Later’ is gereleased op Dirty Workz en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Clockartz & Chris One Live op Loudness 2018

De live-set van Clockartz & Chris One is nu terug te luisteren op Spotify. En dat klinkt heerlijk.

‘Clockartz & Chris One | Live at Loudness 2018’ is gereleased op TMS Music en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Delete released Alpha Omega tracklist én nieuwe track


Inmiddels hebben we meerdere bangers al voorbij horen komen in de set van Delete, maar eindelijk komt de grote release van Alpha Omega in zicht met het uitbrengen van de tracklist. Om je alvast warm te draaien voor al het geweld wat op Alpha Omega voorbij komt, released hij ook zijn track ‘Louder’.

Alpha Omega wordt gereleased op 20 december op End of Line.

New track: Hypnose – Insomnia


Een melodie die in je hoofd blijft hangen en ook de lyrics werken heerlijk aanstekelijk. “You got me feeling so restless!”

‘Insomnia’ is gereleased op Scantraxx en te beluisteren via alle streamingdiensten.

The Alphabet of Creation

Hardstyle Report Newsflash - Week 50 -2018 001

Het Art of Creation-alfabet is gemaakt om alle artiesten die op het Art of Creation label releasen, een uniek symbool te geven. Maar nu kun jij ook je eigen icoon maken via https://alphabet.artofcreation.com.  

Podcast: Digital Punk – Unleashed 070 Best of 2018


Om het naderende einde van 2018 te vieren, brengt Digital Punk een nieuwe aflevering uit van zijn Unleashed podcast. Deze vier uur durende mix bestaat uit zijn favoriete tracks van het afgelopen jaar.

New album: Deepack – For The People


Het nieuwste Deepack album telt twaalf tracks, en heeft een lekkere afwisseling tussen mooie, euforische nummers en wat hardere tracks..

‘For The People’ is gereleased op Dirty Workz en te beluisteren via alle streamingdiensten.

MYST en B-Front kondigen collab aan

Hardstyle Report Newsflash - Week 50 -2018 002

Via Instagram Stories kondigt MYST aan dat een collab met B-Front er aan komt. De twee dj’s hebben zelfs al een begin gemaakt. Als dat geen betoverende plaat vol emotie wordt?

New track: ANDY SVGE ft. Mark Vayne – Better Off Alone

Een nieuw melodisch hardstyle plaatje van de hand van Andy SVGE en tevens zijn eerste release op het WE R Music label. We plaatsten ‘Better Off Alone’ afgelopen maandag al in onze Euphoric Monday playlist en sindsdien staat hij op repeat!

‘Better Off Alone’ is gereleased op WE R Music en te beluisteren via alle streamingdiensten.

REBiRTH Festival 2019 – Guardian of Eternity

Op 12, 13 en 14 april opent REBiRTH Festival haar deuren, met meer dan 140 legendarische acts en voor de eerste keer met camping! Verwacht headliners als Gunz for Hire, B-Freqz, Sefa, Sub Zero Project, Wildstylez en nog veel meer.

Haal hier je kaarten en let’s kick off the festival season.

Podcast: Isaac Hardstyle Sessions #112 Yearmix 2018

Ook DJ Isaac viert 2018 met een hardstyle year mix. 105 tracks in een podcastaflevering van een uur, en daarmee wordt maar weer eens duidelijk: wat zijn er dit jaar geniale platen uitgebracht!

Baby news: Digital Punk Daddy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Digital Punk (@djdigitalpunk) op

Baby nieuws! Digital Punk is vader geworden van een prachtige dochter: Ivy. Namens Hardstyle Report gefeliciteerd!

New track: Atmozfears & Demi Kanon – Come Together (Chill Mix)

Atmozfears en Demi Kanon brengen een chill mix uit van hun hit: ‘Come Together’. De hardstyle eruit, de chill vibe erin.

‘Come Together (Chill Mix)’ is gereleased op Scantraxx en te beluisteren via alle streamingdiensten.