KELTEK - The Story 001

KELTEK - The Story

birgit
Birgit Roobol - 2 mei 2017

They worked the stage together for fucking nine years, maar afgelopen zomer nam Sven Sieperda afscheid van Psyko Punkz. Negen jaar lang werkte hij samen met zijn beste maatje Wietse Amersfoort, maar op Defqon.1 2016 was het tijd om afscheid te nemen en de stage te verlaten. Na een verandering in zijn privéleven wilde hij niet meer terug het podium op, maar zich volledig focussen op het produceren. Terwijl Wietse doorging met draaien en produceren als Psyko Punkz en vorige maand zelfs zijn nieuwste solo-album: Wietse lanceerde, nam Sven uitstapjes naar andere muziekgenres en ging op de achtergrond door met produceren.

Maar muziekproductie zonder publiek was voor hem een gekke gewaarwording. Het gevoel van on stage staan en interactie met het publiek, miste hij ontzettend. Hardstyle is een contactsport tussen dj en crowd en gemaakt om te springen, stampen, dansen met je ogen dicht en je handen in de lucht. Iets wat je niet in een studio zal vinden. En daarom is hij terug. Terug om nieuwe dromen te verwezenlijken en om te doen wat hij het liefste doet; het maken van hardstyle. This is a new journey, a different challenge. This is Keltek!

“I came a long way to decide that this was the right thing for me to do. But I’m ready for a new journey and different challenge, filled with motivation, passion and drive…”