ran-d-we-rule-the-night

Ran-D presenteert zijn debuutalbum: We Rule The Night

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 14 oktober 2019
Het hangt al een tijdje in de lucht. In 2017 maakte Ran-D al bekend dat hij aan een album aan het werken was, maar vandaag is het nieuws dan eindelijk naar buiten gekomen. Ran-D presenteert zijn eerste album: We Rule The Night. Het album is vanaf vandaag te pre-orderen.

“Er is een speciale dag aangebroken. Vandaag kan ik eindelijk aankondigen dat mijn allereerste album ‘We Rule The Night’ beschikbaar is voor pre-order. Het is een hele reis geweest om een album te maken dat echt weergeeft wie ik ben als hardstyle liefhebber, producer en persoon. Ik heb over de hele wereld gedraaid en het is een enorme bron van inspiratie geweest om al jullie toegewijde hardstyle liefhebbers te ontmoeten. Jullie passie en liefde voor hardstyle heeft me zoveel energie gegeven. Deze energie heeft me in staat gesteld om een album te maken waar ik echt trots op ben. Bedankt voor het geven van een doel en het laten leven van mijn passie.”

 

We Rule The Night is vanaf nu beschikbaar voor pre-order, wanneer het album daadwerkelijk uitkomt wordt later bekendgemaakt. Alle pre-order bestellingen worden gesigneerd door Ran-D. Bestel het album hier.