True Survivorz haalt meer dan € 10.000 op voor KWF

True Survivorz haalt meer dan € 10.000 op voor KWF Kankerbestrijding

birgit
Birgit Roobol - 7 februari 2019

Stampen voor het goede doel! Onder dat credo haalt hardstyle organisatie True Survivorz geld op voor de KWF Kankerbestrijding. Zij combineren de strijd tegen kanker met hardstyle. “Niet alleen omdat we een leuk feestje willen geven, maar ook omdat hardstyle echt verbindt.” Voor de zesde keer vond True Survivorz plaats, maar met een recordbedrag van € 10.047,19 voor de KWF Kankerbestrijding, is dit de meest succesvolle editie tot nu toe.

True Survivorz is een jaarlijks terugkerend hardstyle feest dat in het teken staat van de strijd tegen kanker. Artiesten en de organisatie werken, editie na editie, belangeloos om uiteindelijk een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen doneren aan KWF Kankerbestrijding. In totaal heeft True Survivorz al ruim € 32.000,- opgehaald, dankzij de bezoekers die al feestend geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker.

En dat maakt True Survivorz meer dan gewoon een leuk hardstyle feestje. Want naast een goede mix tussen gevestigde namen en aanstormend talent op het podium, vind je op True Survivorz iets wat je nergens anders vindt. Veel bezoekers, maar ook artiesten, hebben de verwoesting van de ziekte van dichtbij, of misschien zelfs zelf, meegemaakt. Er is ruimte om keihard uit je dak te gaan, maar ook voor een knuffel, een praatje of soms gewoon een vriendelijke lach, en daarin is dit feest echt uniek. True Survivorz laat als geen ander zien hoe hardstyle verbindt.

Zo heeft DJ Pegasus (Jeroen Klein) twee jaar geleden samen met één van zijn helden kunnen optreden op True Survivorz. Het platenlabel lag al klaar voor hardstyle duo Pegasus, tot Jeroen ziek werd. Leukemie zorgde ervoor dat hij nooit echt heeft kunnen doorbreken. Toch was Jeroens grootste wens om voor een groot publiek te mogen draaien. Die droom kwam uit. Samen met zijn held Requiem stond hij op het podium van True Survivorz, en hebben ze de sterren van de hemel gedraaid. Inmiddels is Jeroen helaas overleden.

Vorig jaar verloor Caine, net in de week voor True Survivorz, zijn moeder aan kanker. Ondanks het verlies, besloot hij toch zijn set door te laten gaan. Hij kreeg een enorme steunbetuiging vanuit het publiek. Maar ook Zerox, een upcoming dj die de True Survivorz DJ Contest heeft gewonnen en daarmee zijn plekje op de line-up verdiende, haalde veel kracht uit zijn set op True Survivorz. Zijn moeder overleed aan de gevolgen van kanker. Op True Survivorz vond hij eindelijk een plekje om haar te kunnen eren.

En dat maakt True Survivorz niet alleen een tof feestje, maar vooral een prachtig initiatief. Wil jij ook hier aan bijdragen? Stamp mee tegen kanker! Op 11 januari 2020 vindt de volgende editie plaats en natuurlijk hoopt True Survivorz weer een recordbedrag op te maken. Sluit je alvast aan via het Facebookevenement van True Survivorz 2020 – The Battle Against Cancer. Zo maken we samen, als één verenigde hardstyle scene, een vuist tegen kanker.