pussy-lounge-wintercircus-2019-1

Pussy lounge Wintercircus 2019

mitchell
Mitchell van Eenige - 20 maart 2019
Vrolijke freestyle beats met een hoog confetti-gehalte in een winters thema. Het is hét succesconcept van de wintereditie van Pussy lounge. Op zaterdag 16 maart was het wederom tijd voor het winterwonderland van b2s en stampten we ons warm in het gezelschap van de dj’s en hete pussy-babes. Let’s beat the winter together!

Bij aankomst merk je al snel dat iedereen er gewoon heel veel zin in heeft. Eindelijk mogen we weer naar buiten! Het weer staat er misschien niet zo naar, maar dat past alleen maar beter bij het concept. b2s heeft, zoals altijd, veel aandacht besteed aan de aankleding van het terrein. Dit is namelijk compleet in het thema van Pussy lounge. Er is een Duits Gunther chill-out huis, er staan supergrote paddenstoelen op het terrein, de grote Pussy lounge letters zijn er weer bij, er is een tweede Winter Garden area en natuurlijk de grote tent waar het allemaal gebeurt vandaag.

Eenmaal in de tent zit iedereen al lekker in zijn rol. Het leuke aan de programmering van vandaag is dat de freestyle sets af en toe worden afgewisseld met hardstyle sets van Bass Chaserz en Frequencerz. De vrolijke freestyle deuntjes vliegen al om je oren en je wordt er al spontaan vrolijk van. Iedereen is al heerlijk aan het stuiteren! De tent is gedecoreerd met hangende ijspegels, nepsneeuw en het podium is helemaal in de stijl van het wintercircus.

pussy-lounge-wintercircus-2019-4
Pat B is deze editie verantwoordelijk voor de Pussy Roulette. De grote gele smiley stuitert het podium over van links naar rechts, en de hele tent doet mee. Zijn set is zoals vanouds knettergek. De set van Frequencerz is een fijne toevoeging. Hardstyle door de tent horen knallen is zéker leuk voor de afwisseling. ‘Rockstar’ wordt gedraaid en iedereen zingt mee. Maar het bekende Pussy lounge gekkenhuis barst pas echt los wanneer de confettikanonnen afgaan en de opblaasfiguren je om de oren vliegen. Lekker gek doen en er vliegt van alles in het rond.

Tijdens de set van Friends of Pussy lounge gaat het bpm omhoog en wordt de freestyle geleidelijk omgetoverd tot hardcore. Darkraver, Paul Elstak, Panic en Kasparov stomen je klaar voor de hardere sets die nog gaan komen vandaag. Door het publiek worden lichtgevende sticks gegooid en dat zorgt voor één groot circus. Ze worden gebruikt om te kickrollen, als verrekijker, ski-stok, de gekte kan niet op.

Paul Elstak laat iedereen lekker hard meezingen met ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’ en iedereen groeit mee tijdens ‘Groeien’ van Paul elstak en Joël Beukers. Armen schieten de lucht in en zwaaien heen en weer. Paul Elstak wordt gevolgd door Korsakoff die een stevige dosis girlpower meebrengt. Vooral de nieuwe collab van Korsakoff en Partyraiser doet het erg goed bij het publiek. De stevige kicks van Partyraiser gecombineerd met de heerlijke melodieën van Korsakoff geven een explosie van energie.

pussy-lounge-wintercircus-2019-2
De dag wordt knallend afgesloten door Re-Style en daarna is het helaas alweer voorbij. Iedere editie weer bewijst Pussy lounge hét ideale feestje te zijn, voor als je even je verstand op nul wil zetten. En dan keihard gas geven op te gekke party muziek.

Met deze geslaagde wintereditie, kunnen we vooruit kijken naar de net aangekondigde zomereditie van Pussy lounge: Pussy lounge at the Park, met thema het Braziliaanse carnaval. Zal b2s ons weer gaan trakteren op een hoge dosis gekleurde gekkigheid? We zullen het zien op 9 juni 2019 in Breda!