Collabs om van te dromen #4 - Welke dj's

Collabs om van te dromen #4 - Welke dj's zie jij het liefst samenwerken?

carmina
Carmina Wassink - 15 januari 2018

Collabs om van te dromen. Een samenwerking waarbij de invloeden van beide artiesten samenkomen tot een heerlijke harmonie. De heerlijke kicks van de één, de geweldige melodielijn van de ander. De tijd lijkt even stil te staan en kippenvel bekruipt je. Het beste van twee artiesten gevangen in een plaat.

In het vierde deel van deze reeks vertellen we jullie alles over onze favoriete collabs. Welke bijzondere combinaties zijn er nog te maken? Welke collabs vinden wij fantastisch, welke zitten er aan te komen of zouden we juist nog héél graag willen zien? Check it out.

Collabs om van te dromen #4 - Welke dj's

Myst & Adaro

Oef, heren jullie zijn zo lekker bezig. Afgelopen week werden we door Adaro al getrakteerd op het Hard Bass 2018 anthem. (Pak je scheurkalender er maar weer bij, want het aftellen is begonnen.) Maar ook Myst heeft ook een hele fijne traktatie voor ons in petto. In dit nieuwe jaar komt hij namelijk met een nieuw mini-album. Can’t fucking wait. 

Herinner je de remix van Myst nog op Adaro zijn plaat ‘Raggamuffin’? Een plaat met een geweldige vibe. Mijn oma zou hier zelfs nog op staan springen. En geloof me die gaat niet zo snel los. Moet je nagaan wat eruit zou komen als de mannen samen de studio induiken. Adaro is een gevestigde naam binnen de scene en heeft compleet zijn eigen sound gevormd. Terwijl rising star Myst heel erg upcoming is en zich het afgelopen jaar dik bewezen heeft als unieke artiest binnen de hardstyle scene. Laat die magische handen samen iets produceren. Het kan niet anders dan dat daar een sublieme plaat uitrolt.

Collabs om van te dromen #4 - Welke dj's

Le Bask & Maissouille

En dan nu op een compleet andere tour. Le Bask en Maissouille. Ze zijn french & core en hebben hun naam in de wereld van frenchcore meer dan verdiend. Als je een set van deze mannen bijwoont, weet je honderd procent zeker dat het alleen maar knallen wordt. Beiden weten ze wat tempo is en worden ze geroemd om hun karakteristieke sound. Soms kun je het gewoon niet beter uitleggen. Als zij samen een plaat maken, ben ik ze voor eeuwig dankbaar. Merci.

Welke dj’s zie jij het liefst samenwerken?