myst

Myst

Eugen Boorsema, begon als punker van de lage landen. Van jongs af aan was hij al erg muzikaal. Tot zijn 14de stond deze man gewoon keihard te rocken achter zijn gitaar. Dit deed die niet alleen, maar in zijn toenmalige punkband.

Via zijn interesse in Fruity Loops belandde hij in de wereld van Hardcore, Millenium Hardcore. Onder de naam ‘Pandorum’ trad hij op bij vele verschillende Hardcore feesten. Later kon hij niet meer alles vinden in Hardcore wat hij zocht in het maken van muziek. Hij ging opzoek naar een nieuwe uitdaging. Zo besloot hij de overstap te maken naar Hardstyle. In stijl sloot hij af als ‘Pandorum’ tijdens het evenement ‘Propechy’. Een nieuw hoofdstuk was begonnen. Myst. Hij sloot zich aan bij het label ‘NightBreed Records’.

Its Half man, Half Beer, Half Pig… Man Bear Pig! Deze woorden klinken de meeste maar al te bekend in de oren. Deze track werd een hele sensatie binnen de scene en op het internet. Humoristisch, maar wel een keihard nummer. Myst staat bekend om zijn variatie en is niet bang om te experimenteren. Dit komt goed naar voren in het album ‘Propechy’, die is ingedeeld in Agressie, Melancholie en Humor.

We kunnen niet meer om Myst heen in 2018. Keiharde kicks, meeslepende melodieën die zijn uitweg vinden in zijn sterke en massieve tracks, soms in de mix met een vleugje humor. Dit is wat Myst is and we want more!

Laatste
tracks

Take Me Away
12-04-2019
MYST
When The Stars Connect In Space
22-03-2019
Adaro, Cadence XYZ, MYST
Where I Shine
04-12-2018
MYST
I'm Falling
19-10-2018
MYST