Collabs om van te dromen #5 - Welke dj’s zie jij h

Collabs om van te dromen #5 - Welke dj’s zie jij het liefst samenwerken?

lauren
Lauren Bekker - 19 februari 2018

Een goede collab tussen dj’s is bijna zoals wanneer de planeten op één lijn staan. Bijna magisch. Iedere artiest heeft zijn eigen sound en koers. Maar in een goede samenwerking kunnen ze volledig uit hun comfortzone stappen, ultiem experimenteren met nieuwe geluiden en creatieve ideeën en hun sounds volledig laten samensmelten in één vette plaat. Is er iets mooiers dan dat?

Dj’s en producers gebruiken samenwerkingen al jaren als manier om hun geluid te ontwikkelen. En er zijn al héél veel bijzondere collabs langs gekomen. Welke collabs wij fantastisch vinden, welke er aan zitten te komen of we juist nog héél graag willen zien? Read all about it.

Collabs om van te dromen #5 - Welke dj’s zie jij h

Headhunterz & D-Sturb

Je zou het misschien niet verwachten, maar Headhunterz en D-Sturb zijn groot fan van elkaar. Headhunterz gaf al eerder aan dat hij D-Sturb een van de grootste talenten uit de scene vindt en support hem vaak in zijn podcast HARD with STYLE. En D-Sturb neemt Heady maar al te graag als zijn grote voorbeeld voor het ontwikkelen van zijn krachtige melodie.

Een samenwerking tussen deze twee helden zou dan ook tot de ultieme plaat komen. De rauwe sound van D-Sturb in de mix met de heerlijke melodische klanken van Headhunterz. Een flinke bak drive én gevoel. Laat die high power kicks maar komen…

Collabs om van te dromen #5 - Welke dj’s zie jij h

Phuture Noize & Noisecontrollers

Phuture Noize is nog maar net begonnen en nu al niet meer te stoppen. Hij heeft zich gevestigd als een van de meest veelbelovende artiesten in de hardstyle-scene. Noisecontrollers wordt daarentegen juist gezien als een pionier en heeft al heel veel bereikt. Beide artiesten houden van dubstep invloeden en zijn een waar creatief genie als het aankomt op produceren. Een combinatie tussen die jeugdige onbevangenheid van Phuture Noize en de kennis en ervaring van Noisecontrollers, zal ongetwijfeld resulteren in een meesterwerk, waar we heel blij van worden.

Welke dj’s zie jij het liefst samenwerken?