Jack of Sound takes over 001

Jack of Sound takes over

birgit
Birgit Roobol - 2 januari 2018

Genoeg geluld. We laten de artiesten aan het woord. In deze nieuwe reeks nemen de vetste dj’s, producers, en mc’s uit de scene onze Spotify playlist over. Tracks die heel belangrijk zijn (geweest) in hun carrière, nummers die ze inspireren, ontroeren, omdat ze er mooie herinneringen aan hebben. Nieuwe of juist oude platen, of gewoon omdat ze heel vet zijn. Zij zijn de baas.

Jack of Sound takes over

Jack of Sound, a.k.a. Chris Obermanis een gewaardeerde hardstyle dj en draait op de grootste festivals en feesten. Hoewel hij zich graag aan de hardere kant van hardstyle begeeft, produceert hij niet in hokjes. Raw, euforisch, snoeihard, knettergek, Chris laat zich graag inspireren. Als jonge jongen was hij al volop met muziek bezig en in 2008 won hij de b2s Rookie Nights, waardoor hij een plek op Decibel outdoor in de wacht sleepte.

“So, what the heck is up with the ‘Jack’?” Zijn artiestennaam is een knipoog naar zijn achternaam. Oberman werd ooit gebruikt voor de naam van de boer in een kaartspel in Duitsland, als in “Jack of Hearts”. Hearts werd ingeruild voor Sound en zo was Jack of Sound geboren. Naast zijn tracks en remixen, is hij ook vooral bekend geworden door zijn mash-ups, die hij onder zijn alterego Mash-up Jack draait. Wordt vervolgd…

Jack of Sound takes over 002

“2017 is inmiddels alweer voorbij, maar de take over die ik heb samengesteld bestaat uit de tracks die ik vanaf het begin van vorig jaar tot nu veel heb gedraaid. Vette tracks van gewaardeerde collega’s en natuurlijk van mezelf. Mijn favoriete platen!

Mijn eerste release van dit jaar was ‘Disruption’ samen met Adaro, supervet om met hem de studio in te gaan. Wat later in het jaar heb ik getekend bij Unleashed Records. Hierop zijn nu twee EP’s uitgekomen. ‘Who You’re F*cking With’ met N-Vitral, ‘This Song Created Us’ en de tweede EP met ‘Can’t Control Me’ en ‘Punchy’. Voor ‘Can’t Control Me’ heb ik vooral inspiratie gehaald uit mijn optredens in Japan. De wereld over reizen en vrij zijn, can’t control me. Enjoy!”