jackofsound

Jack of Sound

De koning van de mash-ups. Ook wel bekend onder de naam Mash-up Jack. Waar Chris Oberman begon met mash-ups maken van verschillende tracks, is hij later doorgegroeid naar een grote naam uit de hardstyle scene. Zijn mash-ups voegde iets nieuws toe en dat is ook meteen een grote kracht van Jack of Sound. Maar het is ook zijn unieke sound en energieke drive die hem tot een ongekend talent maken.

Terug naar Qlimax 2008. ‘Tatanka’ zet het nummer ‘Cocaine Fothermucker’ in en het barst compleet los in Arnhem. Vanaf hier begon het balletje verder te rollen. Met tracks als ‘Kaylee’s Nightmare’ en ‘A ghost story’ werd zijn doorbraak bevestigd.Tegenwoordig is hij aangesloten bij het platenlabel ‘Roughstate’. Hij heeft al op festivals als Dominator, Thrillogy en Defqon.1 Weekend Festival mogen staan.

Jack of Sound is explosief in zijn sets, energie en zijn producties. Hij pakt het publiek helemaal in met een heerlijke melodielijnen. Of beukt ouderwets hard met snoeiharde, rauwe kicks. Van die keiharde klappers waarbij heel het publiek niet meer stil kan staan op een festival. Met tracks als ‘911’, ‘Das weite land’ en ‘Hollow’ laat hij heel het publiek ontploffen.

Laatste
tracks

Machine Error
28-11-2018
Jack Of Sound
28-11-2018
Jack Of Sound
Distant Earth
28-11-2018
Jack Of Sound
28-11-2018
Jack Of Sound