dominator

Waarom je als hardstyle liefhebber Dominator niet mag missen

birgit
Birgit Roobol - 15 juli 2019
Dominator mag dan het grootste hardcore festival ter wereld zijn, ook als die-hard hardstyle liefhebber wil je dit niet missen. Het is een perfect festival voor als je een keer andere muziekstijlen binnen de harder styles wil ontdekken. Dit is waarom jij als hardstyle liefhebber Dominator niet mag missen.

Dominator is het grootste hardcore festival ter wereld met 50.000 hardcore heads
Een beter feest om je hardcore-uitstapje te plannen, is er dus niet. Met 50.000 hardcore heads uit zoveel verschillende landen kijk je gegarandeerd je ogen uit. De sfeer is zó gemoedelijk en uniek, dat moet je echt een keer ervaren. Daarnaast besteden Q-dance en Art of Dance veel aandacht aan de aankleding en de stages van het festival waardoor je echt even in een compleet een andere wereld bent.

dominator-hardcore-heads

 

Je kunt keihard uit je dak gaan op 7 stages met bijna 100 artiesten
Dompel jezelf helemaal onder in hardcore, extreme hardcore, raw hardstyle, classic hardcore, terror en frenchcore. Dwaal en verdwaal langs deze 7 keiharde stages op het E3-strand met de allerhardste artiesten:

Rally of Retribution (hardcore)
Decapitators (hardcore II)
Chainsaw Tribe (extreme hardcore)
Cult of Desperados (raw)
Guardian Maesters (classic hardcore)
House of Dragons (terror)
Guillotine Clan (frenchcore)

De locatie (het E3-strand) is uniek
Het E3-strand is een hele toffe locatie voor een festival. Natuurlijk kan het weleens stoffig worden en vind je het zand na een hele dag stampen overal terug. Maar los gaan langs het water of tussen het hakken door even een verfrissende duik kunnen nemen, waar kun je dat anders dan op Dominator? En er is goed nieuws: het festivalterrein wordt dit jaar uitgebreid. Dat betekent: more space to turn up the speed, more space to chill.

dominator-raw

 

Er is een raw hardstyle stage mét goede line-up
Dus je kunt je altijd even terugtrekken bij Cult of Desparados, aka iets vertrouwds. Je vindt hier artiesten zoals, Rejecta, D-Sturb, Rebelion, E-Force en Delete. Bekijk de volledige raw hardstyle line-up hier. 

Toffe activiteiten: van bungeejumpen in een auto tot trouwen op Dominator
Loopt de gabber van je dromen voorbij? Of wil je je vriend(in), de wc-juffrouw of Sefa ultiem de liefde verklaren? Goed nieuws, je kunt dit jaar trouwen op Dominator! En er is aan alles gedacht: van hardcore-getuigen tot bruidskleding en natuurlijk een ceremoniemeester. Na de bruiloft krijg je een officiëel Dominator wedding certificate mee. Let op: dit is geen rechtsgeldig document, je bent dus niet echt getrouwd.

Niks voor jou? Dan kun je altijd nog bungeejumpen in een auto. Say whut?!

endshow-dominator

 

De eindshow is on point
‘s Werelds grootste hardcore festival sluit je natuurlijk af met vuurwerk. Van alle festivals die we in de zomer bezoeken, heeft Dominator een van de vetste eindshows. Zorg ervoor dat je in het laatste uurtje een goed plekje vindt bij de mainstage en sluit je dag af met een snoeiharde set van anthem maker Angerfist, gevolgd door de eindshow.

Hardcore, frenchcore, uptempo of hardstyle: we zijn één scene
Fuck de hokjes, fuck de raw-haters, de discussies en de vooroordelen. Als we op Defqon.1 allemaal One Tribe zijn, waarom op Dominator dan niet? Precies. Ook jij, als hardstyle liefhebber, hoort hier gewoon thuis.


Tot zaterdag op Dominator Festival 2019 – Rally of Retribution.