Droom jij van een baan in hardstyle? Leer van de a

Droom jij van een baan in hardstyle? Leer van de allerbesten op Dancefair 2018

birgit
Birgit Roobol - 12 februari 2018

Hardstyle changed our future. Droom jij ook van een baan in de hardstyle-scene? En wil jij werken met de grootste artiesten, of zelfs één van hen worden? Time to get in action. 

Er is helaas geen ‘hardstyle-studie’. Natuurlijk zijn er opleidingen tot dj, kun je Media en Entertainment gaan studeren of heb je cursussen bij The School of House. Maar hoe dan ook, je eerste stappen in de hardstyle-scene zul je zelf moeten nemen. En netwerken is daarbij key. De juiste mensen kennen, daar kom je verder mee. Naast je goede skills en talent, is het belangrijk dat je je zo nu en dan in de juiste kringen bevindt en contact legt met collega’s. Daarnaast moet je je ook steeds blijven ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen. Wil jij werk maken van muziek? Wil je een netwerk opbouwen? En wil je leren van grote artiesten en labels? Dancefair in de Jaarbeurs in Utrecht, is dit weekend jouw place to be.

Droom jij van een baan in hardstyle? Leer van de a

Dancefair is een muziekbeurs waar dj’s, producers, young professionals en bezoekers samenkomen om te netwerken, kennis uit te wisselen en nieuwe dingen te leren. Van social media masterclasses tot het opzetten van jouw eigen label of bedrijf in de muziekwereld. Hoe je een track produceert, wat erbij komt kijken als artiest of als je je eigen demo wilt inleveren voor feedback. Met meer dan 120 artiesten, 200 masterclasses, 22 area’s en 70 muzieklabels, is er voor iedere liefhebber genoeg te vinden. En te leren.

Waar hardstyle binnen de dancescene altijd een ondergeschoven kindje was, is er dit jaar meer hardstyle dan ooit. Aankomend weekend zijn onder andere Phuture Noize, Warface, D-Sturb, Degos & Re-Done en Hardstyle.com op Dancefair te vinden om al jouw vragen te beantwoorden bij één van de vele seminars. Wil jij je kennis bijspijkeren, leren van de grote der aarde of gewoon even netwerken? Bekijk het volledige hardstyle-programma van Dancefair 2018 op zaterdag en zondag en haal je tickets hier.