Headhunterz en Wildstylez onthullen hun geheime pr

Headhunterz en Wildstylez onthullen hun geheime project: Art of Creation

birgit
Birgit Roobol - 2 februari 2018

Een geheimzinnige video dwaalt al dagen over het internet. Headhunterz en Wildstylez kondigen groot nieuws aan, waarover op 2 februari meer. Vandaag dus. Zou het iets met Project One te maken hebben? Een nieuw album misschien?

The future ahead lives in our imagination.
Until it is shaped by the Art of Creation.

Met trots presenteren we héél vet nieuws. Headhunterz and Wildstylez bring you: Art of Creation. Hun eigen recordlabel, vernoemd naar de gelijknamige Project One track uit 2008. Headhunterz en Wildstylez hebben met hun unieke visie en sound de hardstylescene veranderd. En hiermee voor altijd hun voetafdruk achtergelaten. Solo, maar ook samen als Project One. Na jarenlang pionieren en aan de top staan, bereiken ze nu het volgende level van hun legendarische status met dit platform.

Het platenlabel vertegenwoordigt de filosofie van Headhunterz en Wildstylez, die diep geworteld is in de waarden en muziek van beiden. Art of Creation is melodieus, authentiek en met de nadruk op kwaliteit. Ook maken ze de weg vrij voor the hardstyle sound of tomorrow. Het zal namelijk naast een podium voor hun eigen producties, ook vooral een platform worden waar nieuwe talenten onder de vleugels van twee hardstyle iconen de kans krijgen om op het hoogste niveau begeleid te worden en verder te groeien.

Ben je benieuwd wat dit precies gaat betekenen? Tune dan, vanavond om 20.00 uur, in op de HARD with STYLE Facebookpagina, waar Headhunterz en Wildstylez een Art of Creation special presenteren.