uprising

Uprising 2019 - Start a Revolution

29 maart, Hemkade 48
birgit
Birgit Roobol - 13 maart 2019
“Ik wil graag terug naar de essentie van de muziek. Zonder al die poespas, niet te veel gekkigheid. Gewoon voor een paar euro, in een club, met goede dj’s. En dan keihard losgaan met je vrienden.” En met die gedachte begon organisator Rob Min van Victorious Events het concept: Uprising.

Na twee eerdere edities, breidt het feest zich nu uit naar de roemruchte North Sea Venue, beter bekend als: de Hemkade. Op de magische, en na een paar uur feesten vooral glibberige, grond waar onder andere Q-dance groot is geworden, is de geschiedenis nog steeds voelbaar. “Daarom is het extra vet dat we hier een nieuwe editie van Uprising mogen neerzetten.”

uprising2

“ARE YOU READY TO START A REVOLUTION? ARE YOU READY TO CHANGE HISTORY?!”

“Waar kun je anders als hardstyle fan terecht? Het zijn meestal de gigantische hardstyle feesten, of van die kleine feestjes ergens achteraf. Het gaat ook echt een beetje terug naar dat gevoel van vroeger. We schoppen maar al te graag tegen de standaard, en focussen ons op een vette clubavond voor hardstyle fans op verschillende locaties en poppodia in Noord-Holland.” Uprising laat daarmee zien dat een nacht vol hardstyle niet altijd zo groots en duur hoeft te zijn. “Het gaat om de muziek!”

De focus van deze nieuwe editie ligt dan ook echt op de artiesten. “Wij zijn ervan overtuigt dat er een flinke behoefte is aan de ‘unieke sound’. Je hebt nieuwe helden nodig die het voortouw nemen om binnen de hardere stijlen te durven vernieuwen.” Dat gaan artiesten als Sefa, Bass Chaserz, Jason Payne en Primeshock op 29 maart, in de Hemkade 48, Zaandam, zéker laten horen.

Line-up Uprising 2019 - Start a Revolution


AREA 1

Sefa
D-Fence
Bass Chaserz
Jason Payne
Demi Kanon
Retrospect
Primeshock
Slim Shore
Jones
Hosted by: MC Dash

AREA 2
Audiomedics
Bakero
Bouncing Ball
Break Zero
CAEZAR
Crossfight
D-Attack
Dawnfire
Dopex Music
Embraise
Kavallar
DJ Mercenary
PRDX
DJ The Menace
Trilok

Heb je zin in een nacht keihard uit je dak gaan zónder the whole shabang? Maar dan wel met een sterke line-up, zonder al te veel gedoe en misschien belangrijker nog; overpriced tickets? Koop dan hier je tickets voor Uprising 2019 - Start a Revolution.