demikanon

Demi Kanon

Bescheidenheid, doorzettingsvermogen en positieve passie, dat zijn de fundamenten waarop het selfmade succes van Demi Kanon op gebouwd is. De 22-jarige dj en producer heeft al op jonge leeftijd een behoorlijk interessant pad bewandeld.

Nadat hij veel beproevingen heeft gehad in zijn leven, besloot Demi op een creatieve manier zijn emoties te uiten. Door de muziek en het vastleggen van de ware essentie van zijn emoties, heeft dit talent ontdekt dat muziek een ware remedie is. Dat positieve gevoel wil hij verspreiden door zijn producties.

In 2018 bracht hij nummers uit als ‘Closer’, ‘Together’ en ‘Another Day’, maar ook ‘Yesterday’ met Atmozfears. Andere belangrijke releases van Demi zijn ‘Falling Horizon’ met Auditoricz en ‘Come Together’ met Atmozfears. De feel-good melodieën in de muziek van Demi Kanon zijn aanstekelijk en raken je.

Demi Kanon trad in 2018 op tijdens Defqon.1, Tomorrowland, Dreamfield, Decibel outdoor en hij toerde naar landen als Mexico, Australië, Thailand en nog veel meer. But stay tuned, the best has yet to come.

Laatste
tracks

Among The Stars
29-01-2019
Demi Kanon, Nino Lucarelli
Come Together - Chill Mix
13-12-2018
Atmozfears, Demi Kanon
Another Day
29-11-2018
Demi Kanon
10-10-2018
Demi Kanon, Devin Wild