serra

Serra invites The Ultimate Red Formation

mitchell
Mitchell van Eenige - 20 maart 2019
Serra’s Harderstylez Eventz combineert het uitgaansleven met de hardere stijlen. In hartje Utrecht, vullen ze Club Poema geregeld met een stevige dosis hardstyle. Of harder zelfs. Afgelopen vrijdag nodigden ze Delete, E-Force en Rebelion uit. Dit is Serra invites The Ultimate Red Formation.

Je merkt meteen dat er een hele andere sfeer hangt dan op grotere evenementen. Iedereen komt speciaal voor de artiesten die geprogrammeerd zijn. Opvallend is dat veel mensen elkaar kennen en er veel grote vriendengroepen zijn. De locatie bestaat uit een klein zaaltje met een bar, een kleine chill area, rookhok en een grotere zaal waar het gaat gebeuren. Niet te veel poespas, maar vooral echt een uitgaan-vibe!

Het gaat er al vrij snel hard aan toe. Waar de muziek vaak steeds geleidelijker harder en rauwer wordt, gaat vanavond iedereen hier meteen al volgas. Door een technische storing is er een kleine verschuiving in de timetable. E-Force begint wat eerder en laat het publiek tussen zijn beste platen horen. De sfeer is top!

Na ongeveer een half uur sluit Delete zich aan bij E-Force, en knallen ze samen nog ruim een uur verder. Van Delete horen we grotendeels de tracks van zijn debuutalbum, die afgelopen december uitkwam. Ook draait hij onder andere ‘Last Resort’ van Warface & Deadly Guns. E-Force draait veel van zijn nieuwe tracks, die we ook op Hard Bass 2019 voor het eerst hoorden. Platen als ‘The End’ en ‘Bad Guy’ klappen er lekker in, en de 2017 edit van ‘Seven’ blijft het ook gewoon nog steeds heel goed doen.

serra-invites
Na dit half uur gaat Delete solo verder. Hij gaat zijn classics draaien. Het is duidelijk dat er een hele hoop Delete fans aanwezig zijn vanavond, het dak gaat er bijna af. De teksten worden meegezongen, armen zwaaien in het rond en de klaplongers kunnen er met hartelust op los klaplongen! Met tracks zoals ‘Pulse’, ‘Formula’ en ‘Fix’ is het alsof we even een kleine reis in een tijdmachine maken. Delete wordt vervolgens vergezeld door de jongens van Rebelion. Ze openen hun gezamenlijke set met ‘Mayday’ en de remix van ‘Salvation’ zorgt voor een flinke “OOOH!” vanuit het publiek. Dit half uur vliegt voorbij!

De laatste grote artiesten zijn Rebelion, die een uur draaien. Het tempo gaat al snel omhoog met ‘Misery’ en ‘Get Your Freakz Oot’. Na het uur van Rebelion, knal je nog anderhalf uur door met een stevige dosis hardcore en uptempo om de laatste energie uit je lijf te stampen.


Serra invites is dé perfecte uitgaansavond voor hardstyle liefhebbers. Geen zin in een groot en massaal feest en wil je gewoon echt van de muziek genieten? Of heb je gewoon geen zin om veel geld uit te geven voor een ticket? Dan is dit een ideaal feestje voor jou. Het volgende raw hardstyle evenement is Serra invites Devastation, op vrijdag 3 mei met Warface, E-Force en F.Noize.