suppression-header

Suppression Beach Invasion 2019

eva
Eva Selhorst - 29 mei 2019
Zon, zee en hardstyle. Een fantastische combinatie op een gloednieuwe locatie in Bloemendaal aan Zee. Bronze Beach, voorheen bekend als Beachclub Vroeger, is slechts een dag open als we de kans krijgen om de tent volledig af te breken. Hoog tijd om het strand te bestormen met echte raw hardstyle soldiers. Dit is Suppression Beach Invasion: hard, lomp en extra rauw.

Op Suppression worden we getrakteerd op maar liefst vier showcases. En dat is dan ook echt de highlight van vandaag. De invasie start goed met de eerste showcase: het gloednieuwe comeback album van Deetox ‘Revival’. Tijdens deze set krijgen we de eerder verschenen ‘Fallen’ EP en de kersverse ‘On The Edge’ EP te horen. Met onze gezichten in het zonnetje en een biertje in onze handen is dit ultiem genieten. Deetox bewijst hiermee dat melodie en raw geweldig samen gaan.

suppression
Ncrypta staat zijn mannetje met zijn ‘Blackout’ album showcase. Dit album is sinds half maart uit en inmiddels kent iedereen de tracks al uit zijn hoofd. ‘Rampage’ zingt iedereen keihard mee en ‘Frontline’ zorgt ook voor een fanatiek stamp-moment. De set wordt steeds harder tot ‘Schizophrenia’ wordt ingemixt gevolgd door een super, harde, lompe, beatdrop. Iedereen gaat compleet los en we kunnen niet anders dan keihard meeschreeuwen. Ncrypta sluit zijn set af met ‘Head Spin’ en steeds meer fanatiekelingen proberen sneller en sneller mee te kickrollen. Je ziet precies wie er een getraind kickroller is, en wie gekickrollt wordt. Daar kan Rick Astley nog een puntje aan zuigen.

Iedereen kijkt uit naar de eerste album showcase performance ‘My way’ van Thyron. Het is zijn tweede album tot nu toe, vier jaar na de release van zijn album ‘Lucid Dreams’. In deze set neemt Thyron je mee op zijn ‘My Way’ reis. De set start met melodieën en wat zachtere kicks bij ‘Time Of Your Life’. Maar hij bouwt al snel op naar het grove geweld dat we van Thyron gewend zijn. De tracks ‘Dark Gods’ en ‘Loud Noises’ zorgen ervoor dat iedereen om je heen smerig rondkijkt, de bass face is er niks bij. Een hele lekkere set!
suppression-3
Suppression Beach Invasion was een mooie opening voor Bronze Beach. Met onze extra raw hardstyle kameraden hebben we dapper gestreden en het Bloemendaalse strand op z’n grondvesten laten schudden. Over hoe hard de muziek binnen stond hebben we niks te klagen. Al is het jammer dat het geluid buiten een beetje schel was en je de bass niet kon voelen. Ook de aankleding mag volgende keer iets meer aandacht krijgen. Het is dan wel een klein feestje waar je niet te veel van moet verwachten, maar met zo’n uniek thema, is het zonde dat er geen optimaal gebruik van is gemaakt. Toch komen de echte rauwe strijders graag nog eens terug op het Bloemendaalse strand, want de sfeer, die zat erin!