deetox

Deetox

The Queen of Raw. She is unstoppable. Diana Zwerver, beter bekend als Deetox, is krachtig. Gekenmerkt door heerlijke raw hardstyle met de typische Deetox screeches en een betoverende hardstyle-melodie. Of juist het zware geschut met haar nieuwe live act. Deze vrouw is van alle markten thuis.

Deetox is het levende bewijs van een vrouw met power. En dat laat ze op alle vlakken zien. Bijvoorbeeld met haar krachtige live act ‘Bring the Riot’, waar haar keiharde kant en krachtige kicks centraal staan. Maar ook toonde ze power na haar ongeluk, vlak voor Defqon.1 Weekend Festival 2017, heeft ze laten zien wat echte kracht is. Nog geen twee maanden nadat ze werd getroffen door de bliksem, stond ze te knallen op het podium van Decibel outdoor 2017.

Met hits als ‘t Land van’ met rapper Lange Frans, ‘Alone’ en ‘Bring the Riot’ heeft ze haar stempel op de raw hardstyle-scene. Ze performed op de grootste festivals zoals Defqon.1 Weekend Festival, Decibel outdoor festival, Qlimax, QAPITAL, Hard Bass, X-Qlusive Holland en nog veel meer. Deetox is een artiest die niet snel vergeten wordt.

Laatste
tracks

08-03-2019
Deetox, Elyn
One Last Time
08-03-2019
Crystal Mad, Deetox
Can't Sleep
08-03-2019
Deetox, Phrantic
Inside My Head
08-03-2019
Deetox