actofrage

Act of Rage

Jacques Journée, beter bekend als hardstyle dj Act of Rage, is hard op weg naar de top. Jacques komt uit het inmiddels beroemde en beruchte dorp Denekamp, waar hij opgroeide met onder andere Joey van Ingen, oftewel Radical Redemption. Hij kon bijna niet anders dan een grote dj worden, binnen het hardere segment van de hardstyle scene.

Na zijn track ‘Rage’ (Raw op je Dak 2014 Anthem) met MC Jeff, kreeg Jacques de volledige support van grote namen in de hardstyle scene. Zijn harde, rauwe stijl is kenmerkend voor de muziek die hij maakt. Duidelijk te horen in tracks zoals ‘Brainconfusion’ en ‘Gangsters For Life’. Inmiddels is Jacques ook het nieuwste lid van het Minus is More platenlabel.

In december 2017 lanceerde hij zijn debuutalbum ‘Sabotage’ op het Minus is More label, waar hij ruim een jaar aan werkte. Op dit album staan snoeiharde raw hardstyle tracks die hij maakte met onder andere Ran-D, E-Force, Crypsis, Digital Punk, Warface en Radical Redemption.

Zijn muzikale visie en energieke manier van draaien, resulteren in grote optredens op top notch festivals als Supremacy, Dominator Festival, Defqon.1 en Loudness. Ook maakte hij in 2017 samen met MC Nolz het anthem voor Supremacy ‘Mean Machine’. And this is only the beginning…

Laatste
tracks

Day For Night
25-02-2019
Act of Rage, Killshot
Brain Confusion - Ncrypta Remix
15-01-2019
Act of Rage, Ncrypta
Subject Hostile (Official Shockerz 2018 Anthem)
29-11-2018
Act of Rage, MC Jeff
20-09-2018