Hardstyle Report Newsflash  - Week 48 - 2018 001

Hardstyle Report Newsflash - Week 48 - 2018

birgit
Birgit Roobol - 30 november 2018

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 48.

New track: Headhunterz – Say My Name

De nieuwste Headhunterz track verscheen zojuist op het YouTubekanaal van Art of Creation, maar was dreunde op Qlimax al door het GelreDome in de set van Sound Rush .

Maar ‘Say My Name’ is niet zomaar de nieuwe Headhunterz track. H oren we hier nou echt een flinke diss naar Angerfist en Radical Redemption?   Zoals Headhunterz zelf al zegt: “This dramatization is inspired by true events.” Luister maar goed!

‘Say My Name’ wordt op 4 december gereleased op Art of Creation.

Stem op je favoriete  track van 2018 in de Q-dance Top 100

De stembussen zijn geopend! Vanaf vandaag kun je stemmen op je favoriete track van 2018 in de Q-dance Top 100. Met zoveel vette releases in 2018 wordt het ongetwijfeld een opgave. Weet je het al? Dan kun je hier op jouw favoriete tracks stemmen.

De tien populairste tracks zijn te horen in de WOW WOW Hardstyle Top 10 tijdens nieuwjaarsavond in de Ziggo Dome in Amsterdam.

It’s coming: het debuutalbum van Sub Zero Project

Qlimax 2018 - The Game Changer 005

De anthem-set van Sub Zero Project op Qlimax 2018 had nog een extra verrassing, ze brengen hun eerste album uit genaamd: ‘The Outbreak’. De themesong van het album draaide ze als laatste. Een experimentele Sub Zero Project plaat met een ijzersterke trance melodie. Veelbelovend voor het upcoming album!

Defqon.1 Weekend Festival 2019 – One Tribe

Het weekend van je favoriete festival op aarde is bekend gemaakt. Vlak voor het GelreDome staat een grote banner met daarop: Defqon.1 Weekend Festival 2019 – One Tribe, last weekend of June 2019 . Hiermee is het thema en het artwork voor 2019 bekend gemaakt, en dat ziet er heel vet uit!

Defqon.1 valt volgend jaar dus in het weekend van 29 juni. Maar of het drie of vier dagen zal worden, blijft nog even spannend.

New track: Demi Kanon – Another Day

Melody mastermind Demi Kanon heeft een jaar vol hits achter de rug. Hij releasede tracks zoals ‘Closer’, ‘Atmozfears & Demi Kanon ft. David Spekter – Yesterday’, ‘Together’ en ‘Flames’ met Devin Wild. Het jaar 2018 sluit hij af met de dromerige follow-up van ‘Closer’, genaamd: ‘Another Day’. Een heerlijk plaatje!

‘Another Day’ is gereleased op Scantraxx en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Hard Bass 2018 aftermovie


De laatste editie van Hard Bass komt steeds dichterbij. Maar voor het zover is mogen we nog een keer terugkijken op die heerlijke editie van afgelopen jaar. Dit is de aftermovie van Hard Bass 2018 .

Retrospect joined Scantraxx


Ruud Schilder, aka Retrospect , laat Fusion Records achter zich en vestigt zich bij de Scantraxx familie. En daar hoort natuurlijk gelijk een nieuwe release bij. Hier is de preview!

‘Take You There’ wordt gereleased op Scantraxx en is vanaf 5 december te beluisteren via alle streamingdiensten.

D-Block & S-te-Fan lanceren Music Made Addict Podcast


There’s a new podcast in town. Na maandenlang achter de schermen er aan te hebben gewerkt, lanceren D-Block & S-te-Fan hun eigen podcast en dit is de eerste aflevering.

“D-Block & S-te-Fan presents the MUSIC MADE ADDICTZ podcast, in which we will be talking about our everyday stuff, what happens behind the scenes, guests, music, releases, touring.. anything!”

De eerste aflevering van de Music Made Addict Podcast is sinds vandaag om 15.00 uur online en wordt gehost op het D-Block & S-te-Fan YouTube kanaal .

New track: Act of Rage & MC Jeff – Subject Hostile (Shockerz anthem 2018)

Een nieuwe editie van Shockerz komt steeds dichterbij en het is strak uitverkocht. Maar voordat het zover is moest er nog één ding gebeuren om de hype compleet te maken. De release van het Shockerz anthem ‘Subject Hostile’. All we have to say is… REST IN PEACE!

‘Subject Hostile’ is gereleased op Minus is More en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Noisecontrollers en Devin Wild duiken samen de studio in

Hardstyle Report Newsflash - Week 48 - 2018 002

Masters of the euphoria combined.  Hier moet wel een heel knap staaltje hardstyle uitkomen. More info coming soon…

New track: RVAGE ft. Elyn – Planet 10 (Official Indicator anthem 2018)

A track from outer space! Intergalatictische melodieën met harde kicks en een reverse bass, het Indicator anthem van 2018 is een hele fijne plaat geworden.

‘Planet 10’ is gereleased op Scantraxx en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Warface released een secret album

warface

Afgelopen woensdag zette Warface de hardstyle scene op z’n kop met ‘Vengeance’. Vlak voor zijn solo-event in de AFAS live, geeft hij in het grote geheim een exclusieve album release party voor zijn fans en released hij een secret album met 36 dikke tracks!

“We kennen onderhand de ‘standaard’ promotie rondom de lancering van een artiestenalbum wel. Dat kan anders. Daarom kwam ik met het idee om hem gewoon in één keer, BAM, te droppen. Mensen hebben dan geen enkele verwachting en ze worden meteen verrast en getriggerd met veel nieuwe muziek.”

‘Vengeance’ is gereleased op End of Line Recordings en te beluisteren via alle streamingdiensten. Meer weten over de release van het album en de voorbereidingen op Warface presents: Live For This? Check ons interview .

Jay Reeve en Envine hebben de handen ineen geslagen, en dat is verdomd goed gelukt. Deze vrolijke hardstyle plaat heeft een heerlijke oldschool melodie. En zeg nou zelf, een reverse bass is altijd +1.

‘I Want It’ is gereleased op Scantraxx Silver en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Dit is de line-up van Pussy Lounge Wintercircus Wonderland

Hardstyle Report Newsflash - Week 48 - 2018 003

Het wonderlijke wintercircus van Pussy Lounge komt terug om je in de koude dagen in maart op te warmen. Verwacht hete danseressen, ijskoud plezier en freestyle tunes van deze artiesten.

Podcast: Headhunterz – Hard with Style Episode 81

Podcasts zijn booming, maar Headhunterz’ Hard with Style podcast staat hoog in ons favorietenlijstje (naast The Hardstyle Report Podcast natuurlijk). Episode 81 was gisteren live te volgen via YouTube, maar uiteraard ook weer terug te beluisteren. Geniet van ruim een uur aan de vetste hardstyle tracks van dit moment én een guestmix van Sound Rush.

New track: E-Force & D-Sturb – Once Again

Wat krijg je als A2 Records erelid E-Force en kickroll koning D-Sturb samen de studio induiken? Een krachtige plaat met verwoestende kicks, ruige screeches en non-stop energie. Wat een plaat!

‘Once Again’ is gereleased op A2 Records en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Podcast: #PWM11 – Powermode presented by Primeshock

Nog meer podcastnieuws! Ook de elfde aflevering van Powermode presented by Primeshock staat online en die is absoluut het luisteren waard. You know what’s up als een podcast episode voorzien is van plaatjes als: ‘Wildstylez – Lonely’ en ‘Hunter – I Shot The Blender (Technoboy Remix)’. Op repeat!

New track: Frontliner – Silence (Official preview)

Er komt een nieuw Frontliner album aan: OMG! en dit is een van de tracks die we op dit album kunnen terugvinden. De opzwepende melodie maakt ‘Silence’ tot een typische, energieke Frontliner plaat. Benieuwd naar de andere album previews? Die luister je hier .

‘Silence’ is gereleased op Keep It Up Music en te beluisteren via alle streamingdiensten.

De line-up van Origins 2019 – Darkness Evolved

Hardstyle Report Newsflash - Week 48 - 2018 004

De eerste editie van Origins of Raw was keihard uitverkocht, dus tijd voor een comeback! Op 23 februari klinkt er opnieuw een ode aan de raw hardstyle classics door de Maaspoort Sport & Events met deze vette line-up!

Sound Rush presents: The Road to Qlimax (part 2)

Waar je in de eerste aflevering zag hoe de Sound Rush broertjes zich klaar maakten voor hun eerste Qlimax gig, volg je ze in part 2 op D-Day, of beter gezegd: Q-Day. Benieuwd hoe Sound Rush hun eerste Qlimax hebben beleefd? Check it out!

New track: JNXD – F.S.U


“150 bpm is all I need for a bass face!” JNXD’s nieuwste track werd voor het eerst gedraaid op Qlimax 2018 tijdens de set van Coone en knalde door het GelreDome. Stevige kicks in de mix met een wel hele bekende melodie, namelijk die van ‘The Avengers’. Heel vet!

‘F.S.U’ is gereleased op Dirty Workz en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Podcast: Brennan Heart presents WE R Hardstyle November 2018

De 64ste aflevering van Brennan Heart presents WE R Hardstyle. En daar zitten een paar leuke nieuwe plaatjes in, zoals ‘ The Pitcher ft. Sam LeMay – Music In Me’ en ‘ANDY SVGE ft. Mark Vayne – Better Off Alone’. Check it out!’

Het nieuwe Jack of Sound album ‘Stories’ is uit

Hardstyle Report Newsflash - Week 48 - 2018 005

Jack of Sound did it. Zijn debuutalbum ‘Stories’ is uit en het is echt een gaaf en vooral gevarieerd album geworden. Iedere track vertelt een eigen verhaal en heeft zijn eigen vibe en sound.

When I’m making music I always imagine a story, and in the past few months I’ve been working on some new stories. I wanted to make an album for years and now it is finally time!” – Jack of Sound

‘Stories’ is gereleased op Unleashed Records en te beluisteren via alle streamingdiensten.

Phuture Noize ‘ nieuwste track Hyperspace komt eraan! Op Qlimax 2018 konden we al genieten van deze heerlijke track, maar nu is ook de release datum bekend.

‘Hyperspace’ wordt gereleased op Q-dance Records en is vanaf 6 december te beluisteren via alle streamingdiensten.

IntensCity 2018 aftermovie

De aftermovie van IntensCity (de camping van Intents Festival ) 2018 is uit. Herleef nog een keer dat heerlijke weekend in juni met deze vrolijke aftermovie. En goed nieuws: in 2019 komt IntentsCity terug. Nog meer campinggasten, nog meer entertainment, een bioscoop, kroeg, silent disco en natuurlijk de exclusieve pre-party.

New track: Rebelion – Corruption


A fresh new Rebelion banger! ‘Corruption’ is een verfrissende plaat met een andere sound dan we van de mannen gewend zijn. De track bouwt op naar een flinke climax en de oorverdovende kicks doen ons bijna aan die van Delete denken. Meer van dit graag!

‘Corruption’ is gereleased op Gearbox Digital en te beluisteren via alle streamingdiensten.


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle News Flash!