audiotricz

Audiotricz

Twee gepassioneerde muziekliefhebbers, één ambitie en non-stop doorzettingsvermogen en toewijding. Dit is slechts een greep uit de belangrijkste ingrediënten die één van de snelst stijgende acts uit de hardstyle scene vormen: Audiotricz.

Leon Benschop en Kenneth Kroes (samen Audiotricz) groeiden op als vrienden met een gedeelde passie voor het luisteren naar en produceren van muziek. Beide dj’s hebben een solide achtergrond in verschillende soorten dance muziek, maar met hardstyle begon hun spannende en memorabele reis naar de top definitief.

In 2013 tekenden ze bij Scantraxx Recordz en hun carrière nam een vogelvlucht toen hun ‘Sparks’ remix met Atmozfears een hit werd. Dit betekende de enorme doorbraak voor Audiotricz. Ook hun nieuwe muziek, zoals ‘Infinite’, ‘Reawakening’ met Atmozfears en ‘Momentum’ met John Harris bestormde de hitlijsten.

De sound van dit duo is een combinatie van melodieuze verhaallijnen, enorme sfeer en de ultieme partyvibe. Het is dan ook geen verrassing dat hun melodieën dagenlang in je hoofd blijven hangen. Met een wereldwijd tourschema dat tot de nok toe gevuld is, een herkenbaar signature geluid en een uitgebreid aanbod aan nieuwe releases, is de toekomst voor Audiotricz veel belovend.

Laatste
tracks

Get Me High
16-11-2018
Audiotricz, Bass Modulators
Enlightenment
17-08-2018
Discover The New
03-05-2018