Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019 001

Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019

birgit
Birgit Roobol - 11 januari 2019

Hardstyle news. It comes, it goes. Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 2.

New track: B-Front – Smells Like Teen Spirit bootleg


De track die tijdens Hard Bass 2018 het hele GelreDome kippenvel bezorgde, de B-Front bootleg van ‘Smells Like Teen Spirit’. En hij is eindelijk uit. Wat een plaat!

‘B-Front – Smells Like Teen Spirit bootleg’ is gratis te downloaden via smellslike.djbfront.nl.

Intents Festival pakt zwarthandelaren aan

Intents Festival 2018 - The Ultimate Celebration:

De festivalmarkt wordt al jaren geteisterd door zwarthandelaren. Ze kopen kaartjes voor populaire feesten op, om ze vervolgens voor de hoofdprijs door te verkopen. Balen voor de mensen die hierdoor net een kaartje mislopen, maar natuurlijk ook voor de organisatie zelf.

Ook dit jaar ging de kaartverkoop van Intents Festival razendsnel. Binnen één uur waren de tickets uitverkocht. Maar om de pechvogels, die net achter het net hebben gevist, te helpen aan een kaartje voor een normale prijs, gaat Intents Festival de strijd aan met doorverkopers. De afgelopen dagen heeft de organisatie tientallen tickets van zwarthandelaren geblokkeerd. Deze tickets komen later weer beschikbaar om te verkopen. 

Ben jij nog op zoek naar een kaartje voor Intents Festival? Registreer je dan via deze wachtlijst.

New track: Gunz for Hire – Don’t Look

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gunz For Hire (@gunzforhire) op

Er komt een nieuwe Gunz for Hire tour aan, die we voor het eerst op Reverze zien. Een nieuwe tour betekent ook ongetwijfeld heel veel muziek, dus laat het duo alvast een kleine sneak-peek horen. Of zoals ze zelf zeggen: “Here’s our first new weapon.”

De mannen achter het masker, Adaro en Ran-D, zijn echte filmfanaten en veel Gunz for Hire vocals komen dan ook uit films en series. Voor ‘Don’t Look’ hebben ze zich laten inspireren op de razendpopulaire film ‘Bird Box’. Hij is rauw, hard, de screeches snijden dwars door je heen en de schreeuwende “PLEASE DON’T TAKE MY CHILDREN” vocal, bezorgt ons nu al kippenvel. Damn, wat klinkt dit vet.

Deetox is moeder geworden van een zoontje

Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019 002

Naast nieuwe albums en nieuwe tracks, komen er de laatste tijd ook best veel hardstyle baby’s op de wereld. Op 6 januari is Deetox moeder geworden van haar zoontje Noah. Dat laat Deetox weten via haar social accounts. “Hi hardstyle family! My name is Noah, born January 6th 2019. Me and my mommy are doing very well.”

Deetox geniet al enige tijd van haar verlof, maar the Queen of Raw maakt binnenkort haar comeback. Op REBiRTH Festival staat ze weer achter de draaitafels. Namens het hele team van Hardstyle Report: Van harte gefeliciteerd, Diana! Veel geluk en geniet van je roze wolk.

New track: MYST – The Unlimited Power

Vorig weekend ging het flink los bij onze Oosterburen op Boothaus Germany. MYST liet daar een nieuwe track horen, and he did it again. Die donkere sfeer, de betoverende melodie, hij weet als geen ander hoe je kippenvel-platen produceert.

Wanneer ‘The Unlimited Power’ wordt gereleased is nog onbekend.

Reverze bevestigt: KELTEK is de anthem maker van Reverze – The Edge of Existence

Het was natuurlijk al bekend sinds WOW WOW, maar nu heeft Reverze het officieel bevestigd. De anthem maker van Reverze 2019 – The Edge of Existence is dé hardstyle dj van dit moment: KELTEK. Daarnaast zal Sven ook voor de eerste keer als KELTEK Live staan. Een bijzondere nacht voor hem dus! Zien we jou op Reverze?

MYST lanceert een live-act

Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019 003

Meer MYST nieuws! Hij komt namelijk met een live-act en de première daarvan vindt plaats op zaterdag 1 juni op de Indoor Mainstage van Intents Festival 2019. MYST draaide wel al eerder live, maar gaat zijn live-act naar een compleet ander level tillen. Wat dit precies inhoudt is nog onbekend. 

New track: Noisecontrollers – The Last Formation

Eén maand voor de laatste editie van Hard Bass released b2s het allerlaatste anthem ooit. Hier is ‘Noisecontrollers – The Last Formation’. Benieuwd naar het verhaal achter het anthem? Dat lees je hier.

‘The Last Formation’ is gereleased op b2s Records en is te beluisteren via alle streamingdiensten.

Kingdance maakt line-up bekend

Kingdance wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Net zoals ieder jaar heeft het Koningsdagfestival weer twee stages en is één daarvan gevuld met hardstyle artiesten. Dit is de line-up van Kingdance 2019:

Radical Redemption
Warface
Adaro
B-Front
Sefa
D-Sturb
Act of Rage
Rejecta
Degos & Re-Done
Delete
Killshot
MYST
Proto Bytez
Hosted by: MC Axys

Kingdance vindt plaats op 27 april in Zwolle. Voor meer informatie, check: kingdance.nl.

New track: B-Freqz – Waves

Dit heerlijke B-Freqz plaatje hebben we al eerder in hun sets voorbij horen komen, maar kunnen we vanaf maandag eindelijk op repeat zetten.

‘Waves’ wordt gereleased op Roughstate en is vanaf 14 januari te beluisteren via alle streamingdiensten.

Podcast: 071 | Digital Punk – Unleashed

De eerste ‘Unleashed’ van het jaar. Anderhalf uur aan raw hardstyle materiaal. Perfect om het weekend mee in te luiden. Enjoy!

Frequencerz vs. Sub Zero Project: It’s happening?

Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019 004

Op Instagram zagen we deze foto, en dat moet wel een collab betekenen, toch?!

New track: Devin Wild – Mind Bending

Dit nieuwe plaatje van Devin Wild is absoluut een verrassing. ‘Mind Bending’ heeft een trippende sound en is echt iets totaal anders dan wat hij normaal maakt. Het is zo’n track die maar blijft gaan en waar je niet stil op kan blijven staan. Gated kicks, een schranz-achtige sound, een sterke melodie, deze horen we graag in zijn setjes voorbij komen!

‘Mind Bending’ is gereleased op Scantraxx en is te beluisteren via alle streamingdiensten.

Dance4Liberation maakt line-up bekend

De vrijheid vier je in Zwolle, op Dance4Liberation. Net zoals ieder jaar, zijn er weer twee stages en is één daarvan gevuld met hardstyle artiesten. En voor dit jaar hebben ze flink uitgepakt! Dit is de line-up van Dance4Liberation 2019:

Headhunterz
Radical Redemption
D-Block & S-Te-Fan
Noisecontrollers
Ran-D
Frequencerz
Sub Zero Project
Phuture Noize
Atmozfears
Rebelion
Audiotricz
Sound Rush
Zentiments
Primeshock
Hosted by: MC Villain

Dance4Liberation vindt plaats op 5 mei in Zwolle. Voor meer informatie, check: dance4liberation.nl.

New track: Mortalis – Running

Mortalis is een van de talenten van het Bring The Riot label en gooide eerder al met ‘Beating Hearts’ hoge ogen. En ook hun nieuwste plaat ‘Running’ klinkt weer heerlijk! Keep up the good work, boys.

‘Running’ wordt gereleased op Bring The Riot en is vanaf 14 januari te beluisteren via alle streamingdiensten.

Warface – Live For This aftermovie

Het was één van de meest legendarische raw feestjes van 2018. Warface weet hoe je een vet feest neer moet zetten, en de volgende editie is al aangekondigd. Maar voordat we vooruitkijken, herleef deze geniale nacht nog een keer met de Live For This aftermovie.

New track: Stormerz – We Are The Universe

Een supereuforische hardstyle track van het Chileense hardstyle talent Stormerz. Het is zijn eerste release op Scantraxx en heeft echt zo’n vrolijke zomervibe. Iets wat we hier in Nederland op dit moment wel kunnen gebruiken!

‘We Are The Universe’ is gereleased op Scantraxx en is te beluisteren via alle streamingdiensten.

20 miljoen streams voor ‘Release’

Hardstyle Report Newsflash – Week 2 - 2019 005

Atmozfears werd afgelopen week verrast in zijn studio door Scantraxx. Zijn track ‘Release’ heeft namelijk 20 miljoen streams bereikt. 10 miljoen op YouTube en 10 miljoen op Spotify. Een flinke mijlpaal!


Wil je geen enkel nieuws missen? Volg dan iedere vrijdag onze Hardstyle Report Newsflash!