warface

Warface

The Master of Raw! Een ongekende verschijning op het podium. Met barstensvol energie en zijn bekende raw sound geeft hij sets weg als geen ander.

In 2013 was Hardcore Dj Triax bezig met het ontwikkelen van een hardstyle alias ‘Warface’. Youri Claassen had Remco-Jan Prevoo (Triax) uitgenodigd voor een van zijn georganiseerde feesten. Er was een klik tussen beide mannen en een paar ontmoetingen later is er een samenwerking uitgerold. Triax is vooral bezig op de achtergrond en Youri op de voorgrond, die kennen wij allemaal als het gezicht van Warface.

Met een snelheid vaart werd ‘Warface’ steeds groter in de scene. Met het opzetten van zijn eigen label ‘End of line Recordings’ in 2014, bracht hij zijn succes naar een hoger level. Met nummers als ‘FTP’ en ‘Catalyst’ had Warface echt een stempel gedrukt in de hardstyle wereld. Zijn sound werd onmisbaar op feesten zoals ‘Supremacy’, ‘Dominator’ en ‘Qapital’. De hard in hardstyle wordt zeker benadrukt in zijn sound. Tijdens zijn sets worden we getrakteerd op keiharde kicks en screeches of worden we verrast met iets experimenteel in de richting van Hardcore, DNB, Jump of Industrial.

Laatste
tracks

09-04-2019
Warface
This Is Vengeance
26-11-2018
Sovereign King, Warface
26-11-2018
Max Enforcer, Warface
03-05-2018
Warface