Hilarische Harder Styles nummers 001

Hilarische Harder Styles nummers

eva
Eva Selhorst - 27 juli 2017

De hardere stijlen zijn zo heerlijk divers. Van euforisch tot raw en van terror tot freestyle. Het ene nummer heeft een prachtige, diepgaande en betekenisvolle tekst, de andere plaat gaat over een gezwel aan je kontgat.

De hardere stijlen bewijzen als geen ander genre dat een grapje op z’n tijd echt geen kwaad kan. Eén van de mooie dingen aan hardstyle is dat je er zo ontzettend veel mee kan. Daarom bestaan er al talloze hardstyle covers en bootlegs. Soms wordt het daardoor een prachtige euforische plaat zoals Zombie van Ran-D. Soms wordt het iets minder serieus, zoals Frozen van Da Tweekaz. Lachen is gezond en daarom laten wij jullie graag lachen met deze top vijf; hilarische hardstyle nummers.

Bass Chaserz – Big Dick (X-Qlusive Holland XXL Edit)

De originele versie van dit liedje van Bass Chaserz is al grappig, maar de Nederlandse versie is echt om te gieren. Speciaal voor het X-Qlusive Holland 2016 feestje in de Ziggo Dome, hebben de Bass Chaserz een Nederlandstalige versie gemaakt van Big Dick. Met teksten als: ”Lul, kont, moederneuker” lekker plat ingesproken door een bekakte meidenstem, wordt het origineel ineens een stuk kneuteriger en daarmee ontzettend grappig. Probeer maar eens je lach in te houden als die “OH MIJN GOD! WAAR KOMT DIE KNUPPEL VANDAAN? SPEEL JIJ SOMS HONKBAL?” erin komt.

Activator – Big Fat Pancake

Dikke vette pannenkoek, dikke vette pannenkoeken. Dat zijn de lyrics van dit nummer. Het begint rustig maar dan ineens komt er toch een partij geweld achteraan! Behoorlijk lachwekkend. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan heel snel dikke vette pannenkoeken achter elkaar te zeggen? Nu proberen om het niet te zingen als je zelf pannenkoeken staat de bakken.

MYST – Man Bear Pig

So come on down to South Park and meet some friends of mine! South Park is goud, MYST is goud. Als je de twee combineert moet je wel iets moois hebben! Menig South Park kijker is bekend met Man Bear Pig: ”Half man, half bear, half pig.” Voor iedere South Park liefhebber een nummer om te kunnen waarderen, zo niet screw you guys, I’m going home.

SRB &The Vizitor – Lik Me Reet

Een wel heel bijzonder nummer waarbij je kerkgangers en niet-kerkgangers hoort praten, afgewisseld door snoeiharde terror. Een dikke vette knipoog naar de geloofsgekkies. Met religieuze vragen als: ”Is er leven na de dood?” afgewisseld met diepgaande teksten zoals: ”Lik me reet.” Wij noemen het religieuze teringherrie.

B-Front & Jack of Sound – Daar Komt De Politie Aan (X-Qlusive Holland 2013)

B-Front en Jack of Sound laten zien dat je zelfs van liedjes uit een kinderserie een hardstyle nummer kan maken. Hardstyle met een scheutje carnaval. Speciaal voor de X-Qlusive Holland editie in 2013 hebben de twee dj’s dit pareltje gemaakt. Zo heb je weer een paar leuke carnavalskrakers waarmee je je vrienden en familie kunt lastigvallen. Deze gaat gegarandeerd NOOIT meer uit je hoofd. Daar komt de politie aan, taaatuuu taaatuuu taaatuuu!