Coone schrijft hardstyle history op de mainstage v

Coone schrijft hardstyle history op de mainstage van Tomorrowland

birgit
Birgit Roobol - 23 juli 2018

Hardstyle verdient en krijgt, een steeds groter podium. Gisteren nam hardstyle voor even de complete dancescene over. Een uur lang klonk een bpm van minimaal 150 over de mainstage van hét dancefestival van de wereld. En aan de belgische dj Coone de eer. Hij heeft hardstyle history geschreven. Als eerste hardstyle dj ooit, stond hij op de Tomorrowland mainstage.

“Years ago, I had a dream, to bring global attention to hardstyle. But after years of hard work and dedication this dream will now become reality. One of the biggest achievements in my career is in sight. Mainstage, Tomorrowland 2018.”

Zijn pad naar de mainstage legde hij uitgebreid vast in zijn ‘Trip to Tomorrow’. Een vijf episodes tellende YouTube-serie laat hij door middel van een kijkje in zijn dagelijks leven zien hoe zijn trip naar het grootste doel in zijn carriere eruitziet: The Tomorrowland 2018 mainstage.

And he did it. In een set die goed afgestemd was op de Tomorrowland mainstage en het publiek, draaide hij onder andere ‘FTS’ van Showtek, ‘Bella Ciao’ van Gunz for Hire en zijn eigen ‘Universal Language’ en de collab ‘Here I Come’ met Wildstylez. Hardstyle history is written. 

“You made me smile like it was my last day on earth! One love, one family. Hardstyle fanatics, we made history today.”