Deze hardstyle feestjes moet jij sowieso bezoeken

Deze hardstyle feestjes moet jij sowieso bezoeken in 2019

carmina
Carmina Wassink - 7 januari 2019

Knallend hebben we 2018 afgesloten op WOW WOW . Het was een jaar met een overvolle party agenda! Het begin van het jaar begint altijd rustig, maar voor je het weet is het alweer juli, dus na al die nieuwjaarswensen en goede voornemens, is het tijd om die partyagenda weer tot de nok toe te vullen.

Nederland is hét Walhalla voor de hardstyle liefhebbers, en dan drukken we ons nog zacht uit. We hebben een enorm aanbod aan festivals en leuke feestjes. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een selectie gemaakt uit de al aangekondigde feestjes van 2019. Ongetwijfeld komen er nog heel veel leuke feesten bij, maar deze hardstyle feestjes moeten sowieso op je bucketlist in 2019!

hardstyle-feestjes-01

Hard Bass: The Last Formation

Aan alles komt een eind, ook aan Hard Bass . Maar niet voordat we nog één keer met z’n allen het hele GelreDome op zijn kop hebben gezet. We hoeven je niet uit te leggen waarom je de laatste Hard Bass niet mag missen. Want het is de laatste. De allerlaatste. Ooit. En wij kunnen je verzekeren: deze nacht wordt legendarisch. Met Noisecontrollers als anthem maker en met een team Heroes of Hard Bass , wordt dit van begin tot eind keihard genieten.

Hard Bass vindt plaats op 9 februari 2019 in het GelreDome. Get your tickets now. 

hardstyle-feestjes-02

QAPITAL

Dit feest is een absolute must-go voor raw fanatics. Het concept is goud: een ronddraaiend podium, de hardste raw hardstyle dj’s en een snoeiharde show, zoals alleen Q-dance dat kan. Bovendien is QAPITAL dé manier om het indoorseizoen af te sluiten. Met speciale live-acts en showcases van onder andere Rejecta, Requiem en Malice, de hosting van Spoontech in area 2 en Rebelion als de anthem makers, belooft dit een geniale nacht te worden.

QAPITAL vindt plaats op 6 april 2019 in de Ziggo Dome. Get your tickets now. 

Deze hardstyle feestjes moet jij sowieso bezoeken

Rebirth Festival

Heb je je indoorseizoen net lekker afgesloten? Hup, de wei in! Rebirth Festival moet gewoon standaard elk jaar in je agenda vaststaan. Traditiegetrouw reist iedere liefhebber ieder jaar, het eerste weekend van april, richting Haaren. En dan niet om de mooie weilanden daar te bewonderen, maar om het festivalseizoen te openen. Bij alleen de gedachte al, slaan de kriebels al toe!

Dit jaar kun je het festival grootser dan ooit openen, want Rebirth Festival is namelijk een weekendfestival + camping geworden. Bang dat een camping begin april nog een beetje koud is? Nee hoor, want het weekend van Rebirth Festival is ieder jaar gezegend door de weergoden met een temperatuur rond de twintig graden en een stralend zonnetje.

Rebirth Festival vindt plaats op 12, 13 en 14 april in Haaren. Get your tickets now. 

hardstyle-feestjes-03

Intents Festival

Brabanders weten wel hoe ze een feestje moeten geven. Stichting de Kloontjes, de organisatie achter Intents Festival , zet al vijftien keer op rij steengoede edities neer. Een weekendje Intents Festival kun je dan ook vergelijken met één groot speelparadijs: tropische temperaturen, een reuzenrad, veel verschillende stages, een uitbundig publiek en een aankleding waar de gemiddelde carnavalsvereniging jaloers op is. Dit jaar zullen onder andere B-Front & E-Force en Destructive Tendencies stages hosten. Als dat niet knallen wordt, weten wij het ook niet meer.

Intents Festival vindt plaats op 31 mei, 1 en 2 juni in Oisterwijk. Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 8 januari 20.00 uur.

hardstyle-feestjes-04

Defqon.1 Weekend Festival

Geen enkel festival ter wereld ademt zoveel hardstyle als Defqon.1 . Het is het Mekka van de hardere stijlen en staat niet voor niets bij velen op nummer één. We hoeven je dan ook eigenlijk niet te vertellen dat deze op je bucketlist voor 2019 moet. Want hoe je agenda er ook uitziet: je mist nooit een editie van Defqon.1. Dat is een soort geheime eed die je aflegt, als de hardstyle lover in je geboren wordt.

Voor een heel weekend één grote familie zijn en tot de laatste minuut op zondag alles geven. Je bent een Weekend Warrior of je bent het niet. Dit festival voelt ieder jaar weer als thuiskomen. Q-dance levert je een heel weekend (+1 dag?) de crème de la crème van de harder styles, een vuurwerkshow waar zelfs Disney nog jaloers op is, geweldige stages en een show, die je voor altijd in je ziel raakt. En met KELTEK, Phuture Noize en Sefa als de anthem makers van dit jaar, belooft dit opnieuw hét feest van 2019 te worden.

Defqon.1 Weekend Festival vindt plaats tijdens het laatste weekend van juni in Biddinghuizen. De exacte datums zijn nog niet bekend. More info? Check Q-dance.com.

Deze hardstyle feestjes moet jij sowieso bezoeken

Tomorrowland

Commercieel of niet , uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat je dit absoluut een keer moet meemaken. Als je de poorten van Tomorrowland doorloopt, beland je in een groot sprookje. Samen met honderden nationaliteiten, met allemaal dezelfde passie, ga je dit grote avontuur meemaken. Van een Q-dance , b2s en Thunderdome hosting, maar ga ook zeker langs alle andere stages. Tomorrowland is groots en zó magisch. Na een heel weekend, ben je gegarandeerd ondersteboven.

Tomorrowland vindt plaats op 19, 20 en 21 juli en 26, 27 en 28 juli plaats in Boom. Pre-registreer je hier voor de kaartverkoop. 

Deze hardstyle feestjes moet jij sowieso bezoeken

Decibel outdoor – The Weekend

Een weekend Decibel staat garant voor een weekend vol gekte! Want naast toffe sets van je favoriete dj’s, is het leukste aan Decibel outdoor misschien wel de camping. Het festival vindt namelijk op vrijdag en zondag plaats op de camping, en je maakt hier echt de meest bizarre avonturen en hilarische momenten mee.

Dit jaar wordt dat waarschijnlijk een tikkeltje anders , maar daar krijgen we iets moois voor terug: namelijk een extra dag op het festivalterrein. Dit jaar zal het festivalterrein ook op zondag geopend zijn, dus kun je twee dagen als een dolle van stage naar stage rennen. Zet je schrap voor een weekend vol avontuur!

Decibel outdoor vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2019 op safaripark de Beekse Bergen. Get your tickets now. 


Een hoop verandering dus in 2019. Veel festivals breiden uit, en dat bewijst alleen maar weer dat onze hardstyle familie iedere dag opnieuw groeit. Met dit in het vooruitzicht, staan wij al te popelen om compleet uit ons dak te gaan in 2019. 

Laten we er een fantastisch jaar van maken waarin we nieuwe vriendschappen zullen sluiten, kippenvel krijgen van de mooiste sets en genieten van adembenemende shows. Op heel veel nieuwe herinneringen, cheers!