De hardste stijlen van Tomorrowland 001

De hardste stijlen van Tomorrowland

carmina
Carmina Wassink - 18 juli 2018

People of Tomorrowland. Of je nou dit weekend al gaat, of volgend weekend, het is bijna zover: The Magical Journey of Tomorrowland. “Stories waiting to be discovered. Take a closer look and be guided on a quest that will show you a new perspective on life.” Are you ready? Het belooft ook dit jaar weer voor de liefhebbers van het allerhardste, een fantastische reis te worden. Hardstyle Reporter Carmina vertelt je meer over de hardste stijlen van Tomorrowland. 

Na mijn eerste editie in 2013 van Tomorrowland, ben ik helemaal verkocht. Ja, het is groot en commercieel, maar ook zó magisch en bijzonder! Van over de hele wereld komen danceliefhebbers naar Tomorrowland om deel uit te maken van The Magical Journey. Iedereen leeft ontzettend lang naar dit moment toe, en er worden gigantische afstanden afgelegd om de liefde voor de muziek samen te delen in het plaatsje Boom. En WAUW, dat voel je iedere keer weer. Iedereen verzamelt zich in de wereld van Tomorrowland, waar je samen met je vrienden als een soort Columbus op avontuur gaat, om alle stages en muziekstijlen te ontdekken.

Wat Tomorrowland zo speciaal maakt, is het aanbod van zoveel verschillende stijlen. Je kan genieten van techno, trance, house, 90’s, hardstyle, hardcore, retrohouse en freestyle, noem het maar op. Drie dagen ga je op ontdekkingstocht in de sprookjeswereld van Tomorrowland. En natuurlijk is aan ons, de liefhebbers van de hardere stijlen, ook gedacht. Er zijn verschillende hostings en stages, waar we heerlijk kunnen stampen en de gekste hakmoves eruit kunnen gooien.

De hardste stijlen van Tomorrowland 002

Vrijdag

Op de eerste dag worden we al goed in de watten gelegd met het gekste harder styles concept out there: de Pussy Lounge stage, die je gewoon echt NIET mag missen. Wanneer je deze stage binnenloopt, wordt je gelijk meegenomen in die heerlijke Pussy Lounge-gekte. Een mini-paradijsje met de heetste danseressen, confetti, snoeiharde platen en te gekke deuntjes die je om de oren vliegen. Phat beats only! De artiesten die voor de madness bij de Pussy Lounge zullen zorgen check je hier. Don’t miss out!

De hardste stijlen van Tomorrowland 003

Zaterdag

Nadat je wakker geworden bent uit je eerste roes of je net terugkomt van de after, kun je je gaan klaar maken voor de tweede dag. Op zaterdag heeft Q-dance haar eigen stage op Tomorrowland. Een must-see voor de harder styles liefhebber. De stage is zoals altijd groots en kleurrijk en ik durf te wedden dat er weer een heerlijke show op ons staat te wachten. Dit jaar presenten opnieuw de beste artiesten hardstyle op Tomorrowland. Dat wordt keihard genieten van euforische melodieën en rauwe kicks.

De hardste stijlen van Tomorrowland 004

Zondag

En ook op de laatste dag van Tomorrowland zullen de liefhebbers van de hardere stijlen zeker niet stilzitten. Er zijn namelijk twee stages waar we er flink op los kunnen gaan beuken. Zo verwelkomt Tomorrowland de hardcore stage der hardcore stages, namelijk Thunderdome presents: Global Hardcore Nation. Het zwaardere geschut! Met de creme de la creme uit de hardcore scene laten ze zien: hardcore is leven en hardcore will never die. Ook niet op Tomorrowland!

And last but not least; de Loudness stage. Heb je behoefte aan een flinke dosis raw? Het b2s concept brengt je het beste van raw hardstyle met een hele dikke line-up aan artiesten. Zondag staat dus compleet in het teken van vol gas gaan op de hardste en rauwste beats!

De hardste stijlen van Tomorrowland 005

Natuurlijk biedt Tomorrowland nog zoveel meer dan de hardere stijlen, dus ga ook vooral op ontdekkingstocht. Dit is hét weekend om heerlijk rond te dwalen, nieuwe dingen te proberen, en uit je comfort zone te stappen. Daarom zetten we nog een paar must-see’s op een rijtje!

The Rave Cave

De kleinste stage van Tomorrowland is The Rave Cave, een kleine tunnel waar mensen compleet losgaan en geen één seconde stil staan. Deze stage is erg klein en intiem, wat het juist bijzonder maakt op zo’n gigantisch groot festival.

The Mainstage

Oké, eerlijk is eerlijk, je kunt er ook eigenlijk niet omheen! Als je het festival betreed, is de mainstage namelijk het eerste wat je ziet. Vanaf de grote heuvel kijk je zo over deze hele reusachtige stage heen, en ieder jaar is ‘ie weer adembenemend. Zo groots en magisch, je kijkt je ogen uit!

Tastes of Tomorrowland

Het aanbod van eten en drinken op Tomorrowland is enorm. Gerechten van de hele wereld komen samen op deze magische plek. Er zijn niet alleen kraampjes met eten op Tomorrowland, maar je kan ook zelfs naar een restaurant op het festivalterrein gaan. Ga dus ook vooral op ontdekkingstocht langs alle heerlijke keukens.

Het festivalterrein

“Dûh”, hoor ik je denken! Maar vergeet ook niet tussen het hakken, dansen en springen, ouderwets rondjes te lopen. Je komt van alles tegen. Bij de waterkant kan je heerlijk chillen en even af te koelen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar een waarzegster gaan, die je toekomst voorspelt. En als je even ‘alone time’ wil met je vlam, kun je ongestoord voor vijftien minuten een ruimte ingaan. Voor een potje Patience of zo…

Tomorrowland is een plek waar je op avontuur gaat, nieuwe muziek ontdekt, nieuwe vrienden maakt en samen met iedereen dezelfde passie deelt. Dus vergeet vooral niet; LIVE TODAY, LOVE TOMORROW, UNITE FOREVER.