Zin in de zomer? Dit is de line-up van Mysteryland

Zin in de zomer? Dit is de line-up van Mysteryland 2018

birgit
Birgit Roobol - 6 maart 2018

De russische beer is gone. Het is maart. Tijd om ons met echt belangrijke zaken bezig te houden. Het festivalseizoen bijvoorbeeld. En terwijl nieuwtjes delen niet perse echt ons ding is, willen we je deze echt niet onthouden: de Mysteryland 2018 line-up. 

“Driven by the power of music, we gather to celebrate life, love and friendship,” aldus ’s lands oudste en bekendste festival. Mysteryland staat bekend om haar creatieve uitspattingen en enorme verscheidenheid aan (elektronische) muziek. Houd je naast een potje stampen, bijvoorbeeld ook van techno of house? Dan kun je hier eeuwig ronddwalen. Maar ook als je alleen van flink beuken houdt, is Mysteryland het echt waard. Lees ons report van vorig jaar maar eens.

Zin in de zomer? Dit is de line-up van Mysteryland

Geen Mysteryland zonder Q-dance onderaan Big Spotters Hill. Ook in 2018 is ze er weer bij. En natuurlijk horen daar de namen als Headhunterz, B-Front, Atmozfears, Bass Modulators, Wildstylez, Frequencerz en Noisecontrollers bij. Oh, en mogen we ook even vermelden hoe vet we het vinden dat Geck-O ertussen staat. Magic is going to happen.

Onder het toeziend oog van de holy Wizard kunnen gabbers helemaal uit hun dak gaan. Thunderdome is terug. En laat dat weten met, zowel op zaterdag als op zondag, een goede mix van hardcore helden en legendes. Grote artiesten als Mad Dog, Tha Playah en Korsakoff maar ook Dano, Buzz Fuzz en The Viper, ze zijn er allemaal bij.

Bekijk de volledige hardstyle en hardcore line-up hieronder:

Q-dance
Saturday, August 25th

ANDY SVGE
Atmozfears
B-Front
Brennan Heart
Code Black
Cyber
Pavo
Ruthless
Sub Zero Project
Wildstylez
MC: Villain

Q-dance
Sunday, August 26th

Bass Modulators
Coone
Frequencerz
Geck-O
Headhunterz
Max Enforcer
Noisecontrollers
Psyko Punkz
Sound Rush
TNT
MC: Villain

 

Thunderdome
Saturday, August 25th

AniMe
Bass-D
Buzz Fuzz
D-Fence
Furyan
Gizmo
Dr. Peacock
Promo
Tha Playah
The Stunned Guys
Uzi
MC: Da Mouth of Madness

 

Thunderdome
Sunday, August 26th

Andy The Core
Dano
Endymion
Korsakoff
Mad Dog
Noize Suppressor
Ophidian
The Raver vs Tha Nouky
Ruffneck
The Viper
MC: Da Mouth of Madness

 

 

 

 

Early bird tickets waren vorige week binnen een dag uitverkocht. Reguliere tickets voor Mysteryland 2018 zijn nu verkrijgbaar in de online ticketshop.

De volledige line-up bekijk je op: Mysteryland.nl