atmozfears

Atmozfears

Muziek maken is Tim met de paplepel ingegoten. Hij begon ooit met trance, toen jumpstyle, maar vond definitief zijn liefde in hardstyle. Ook produceert hij nog steeds techno onder de naam ‘ATMO’. Ooit was Atmozfears een trio, begonnen in 2008. Maar in 2012 verliet Michael Jessen het trio en daarna ging ook Kevin Keiser zijn eigen weg. Ondertussen was Atmozfears al getekend bij Scantraxx Recordz en opweg om de hardstyle-scene op zijn kop te zetten.

Support kwam vanuit alle hoeken en de grootste dj’s der aarde draaide Atmozfears tracks in hun sets en podcasts, waaronder Headhunterz. En met tracks als ‘Bounce & Break (Remix)’, ‘Release’, ‘Keep Me Awake’, ‘Reawakening’, ‘Gold Skies’ (Decibel outdoor Festival 2015 anthem) en ‘Equilibrium (Qlimax 2015 anthem)’, kunnen we ze niet vaak genoeg voorbij horen komen.

Maar het is vooral de toewijding van Tim die ervoor zorgt dat Atmozfears in een korte tijd zoveel heeft bereikt. Atmozfears verlegt de grenzen binnen de hardstyle-scene met zijn complexe producties en euforische melodieën. Zijn energieke en emotionele klank maakt hem een dj als geen ander. En dat wordt beloond, want de weg tot de grootste festivals en feesten is gevonden. Defqon.1 Festival, Qlimax, Intents Festival en Tomorrowland zijn slechts een greep uit de lange lijst.

Laatste
tracks

01-03-2019
Atmozfears, Devin Wild
Come Together - Chill Mix
13-12-2018
Atmozfears, Demi Kanon
22-11-2018
Atmozfears, David Spekter, Devin Wild
Lose It All
04-10-2018