Q-dance: "WOW WOW wordt ons meest ambitie

Q-dance: "WOW WOW wordt ons meest ambitieuze oud & nieuwfeest tot nu toe!"

birgit
Birgit Roobol - 10 oktober 2018

De spanning rondom The New Year’s Extravaganza van Q-dance wordt telkens groter. Niet alleen lanceren ze met ‘WOW WOW’ een nieuw oud & nieuw concept, maar ook de complete invulling van het nieuwe jaar. In een interview met eigen medewerkers Rogier Werver en Jonas Schmidt legt Q-dance zichzelf het vuur aan de schenen. Tipje van de sluier: “Volgend jaar gaat er iets baanbrekends gebeuren. Iets groots, iets blijvends.”

WOW WOW, vernoemd naar het soundlogo van Q-dance, draait om het herleven van de meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar. De line-up houden ze nog even spannend, maar de X-Qlusive artiest (Frequencerz), de QAPITAL anthem maker (Phuture Noize) en de Q-BASE anthem maker (Atmozfears) van afgelopen jaar, zijn sowieso aanwezig om het publiek mee terug te nemen naar de hoogtepunten van 2018.

“We gaan iets creëren wat we nog nooit hebben gedaan. En dat gaan we die avond bekendmaken. Je kunt de vaste Q-dance waardes in 2019 uiteraard weer verwachten: X-Qlusive DJ, QAPITAL, Defqon.1, Qlimax. Wel gaan we daarbinnen weer heel veel vernieuwends doen.”

Dit oud & nieuwfeest wordt niet alleen een terugblik op het afgelopen jaar. “Tachtig procent van de avond gaat een prachtige throwback worden, terwijl twintig procent bestaat uit enkel heftige verrassingen die je nooit zal zien aankomen”, vertelt Jonas Schmidt, één van de creatieve bazen bij Q-dance. Zo wordt er bijvoorbeeld onthuld welke artiest verantwoordelijk is voor het Defqon.1 Weekend Festival 2019 anthem en hebben ze het over een Defqon.1 3.0. Zou dat betekenen dat Defqon.1 eindelijk een vierde dag erbij krijgt?

Naast al het nieuws rondom Defqon.1, wordt er gesproken over nieuwe landen die ze gaan ‘infecteren’ met het hardstyle virus en een groot, geheim project: het creëren van de ‘home of hardstyle’. Er wordt al druk gespeculeerd dat dit de nieuwe vervanger voor Q-BASE zou zijn, maar wat het precies inhoudt, houdt Q-dance nog even geheim.

Ben jij benieuwd wat Q-dance voor ons in petto heeft? En ben je die droge oliebollen en het aftellen met goedkope champagne voor de tv helemaal zat? Til je oudjaarsdag naar een hoger level en ga knallend het nieuwe jaar in. WOW WOW.

DON’T MISS OUT:

  • Tickets voor WOW WOW gaan 13 oktober om 13.00 uur in de verkoop.
  • Bestel nu hier je Hotel Packages.

Meer weten? Lees het hele interview op Q-dance.com.