Dit is de anthem maker van de laatste Q-BASE 001

Dit is de anthem maker van de laatste Q-BASE

birgit
Birgit Roobol - 13 augustus 2018

Het Q-BASE anthem is er een waar we ieder jaar opnieuw weer naar uitkijken. Stoer en een tikkeltje raw, net zoals het festival zelf. Eén die je graag langs de betonnen muren, hangars en bunkers op het voormalig RAF-terrein hoort dreunen. Geen makkelijke opgave, als tracks als ‘Die Hards Only’ van Frequencerz, ‘Ran-D – Twilight Zone’, ‘Max Enforcer – Creatures’ en natuurlijk ‘Lost in Dreams’ van Mike NRG je voor zijn gegaan.

Maar dat is geen probleem voor de maker van het anthem van Q-BASE 2018. En aan Atmozfears de grote eer. Het werd bekend gemaakt tijdens zijn set op Electrisize in Duitsland. MC Livid schreeuwde het al door de microfoon. “The creator of the Q-BASE anthem!” Iedereen stond op scherp, en ook al zijn er nog geen high quality previews te horen, het klinkt als een hele dikke plaat die perfect bij de sfeer van Q-BASE past.

Atmozfears heeft al heel wat soundtracks op zijn naam staan, zoals het Qlimax 2015 anthem en ook het anthem van Decibel outdoor 2015. En daar mag hij de grote eer van het laatste Q-BASE anthem ooit aan toevoegen. Atmozfears kan als geen ander grenzen binnen hardstyle verleggen, en daarom een perfecte match met de laatste editie van dit nachtfestival.

This is your last chance to become a die hard. We see you at Q-BASE 2018.