In love with the DJ 001

In love with the DJ

eva
Eva Selhorst - 1 oktober 2017

Misschien hangt je kamer wel vol met posters van de Spice Girls. Ga je naar elk optreden van Jan Smit en verzamel je al z’n zweetdruppels in een potje. Of heb je een slaapkamer met K3 beddengoed. Iedereen heeft sowieso ooit wel eens een crush gehad op een Hollywood ster, voetballer, zanger of op een dj. Ook wij Hardstyle Reporters maken ons hier zeker schuldig aan.

Wij zijn in love with the DJ . Van extreem lekker naar steengoed, of gewoon een hoog ‘aahhh’-gehalte. Extreem heet, lekker, supertof, schattig, mag allemaal. We hebben ook zoveel liefde om te geven. Van welke dj slaat jouw hartje over?

In love with the DJ 002

Radical Redemption

De meester van de bassface. En zelfs met dat bekkie zouden we ‘m nog doen. Radical Redemption is nou eenmaal een dj waar je niet makkelijk omheen kan. Letterlijk en figuurlijk. Deze RAW-reus staat garant voor het keiharde beukwerk. En naast getalenteerd, is deze kickroll koning ook gewoon lekker groot, breed én gespierd…

In love with the DJ 003

Malua

Een te gekke chick met een heerlijke dosis zelfspot, onder andere te zien in haar vlogs. Ze is ontzettend pretty en maakt hele vette raw tracks. Dikke melodieën + die ekte, ekte kicks. Some girls have it all!

In love with the DJ 004

Delete

Onder het mom; wat je van ver haalt is lekker. Deze Ozzie flikt het altijd om hardstyle net even wat harder te maken. VIP (Variation In Production) is het perfecte voorbeeld van eigen tracks recyclen of een 2.0 versie van bestaande tracks maken. Wij zijn gek op zijn harde… sound!

In love with the DJ 005

Requiem

Requiem is de natte droom van menig hardstyle liefhebber. Op de Hardstyle Report redactie zijn er dan ook zeker wat meiden die met hem graag op expeditie gaan. Van onderbroekenmodel naar hardstyle dj, hij kan het echt allemaal. Niet alleen zijn lekkere bekkie, maar ook zijn vette tracks doen ons hartje iedere keer sneller kloppen. Maar als we hem dan misschien toch één tip voor een spraakmakende set mogen geven?  De volgende set in je onderbroek graag.

In love with the DJ 006

Miss K8

Man, wat een ontzettende mooie vrouw is Miss K8. Dat ze niet zomaar een ‘chick’ is die hardcore plaatjes draait, hoeft ze al lang niet meer te bewijzen. Deze hardcore koningin weet als één van de weinige vrouwelijke dj’s in de scene goed haar mannetje te staan. Wij zijn fan!

In love with the DJ 007

DJ Paul Elstak

Een echte silverfox. Paul Elstak mag dan een oude rot in het vak zijn, hij staat nog altijd als een jonge god te springen achter de draaitafels. Hij heeft veel betekend voor de hardcore scene en tot de dag van vandaag bewijst hij nog altijd even goed mee te kunnen draaien. Voor hem sprinten we met alle liefde op Decibel van de Main naar Pussy Lounge stage om geen seconde van zijn set te missen.

In love with the DJ 008

B-Front

Everybody’s favorite gingerboy. B-Front – of mogen we Bobje zeggen? – is zo lekker down to earth en spontaan. Om nog maar te zwijgen over zijn briljante tracks. Ons kun je zeker ’s nachts wakker maken voor nummers als Lunatick , Mysterias , Beyond Reality en  Psycho. Of een beschuitje. W e love Bobje.

In love with the DJ 009

Gunz for Hire

Deze gangsters zijn de grondleggers van de huidige raw hardstyle scene. Ondanks dat we inmiddels echt wel weten wat zich achter die maskers bevindt, blijft dit duo ons altijd verbazen met hun shows. Ieder jaar flikken ze het opnieuw met een nieuwe tour, een andere stijl, een lading nieuwe nummers en tot in de puntjes uitgedachte aankleding. En bovendien houden we wel van een beetje ruig…

In love with the DJ 0010

Act of Rage

The beauty and the brains. Act of Rage is niet alleen een getalenteerde dj, maar ook Master of Science. Krijg je het al warm? Hij is jong en razendsnel opgeklommen van beginnende dj naar bekend Denekamp Gespuis. Het is altijd een feestje om naar zijn sets te kijken omdat de energie en plezier van hem af spat. En even onder ons? Hij is zelf ook best wel een spetter.

Headhunterz

Hate him or love him, maar Headhunterz is een behoorlijk icoon. Binnen en buiten de hardstyle scene. Hij heeft uniek aantal dikke hits op zijn naam staan en zijn sets bezorgen ons altijd weer kippenvel. Daarnaast heeft hij ook nog eens een heerlijke kop en een goddelijk lijf. Nu hij zijn Shredhunterz transformatie heeft ondergaan, willen wij meer dan ooit, graag een plaatje met hem draaien.

Met welke dj zou jij wel eens een beschuitje willen eten?