airforce-festival-18-02

Op je to-party lijstje: AIRFORCE Festival 2019

birgit
Birgit Roobol - 1 augustus 2019
Meer dan 100 artiesten, 6 area’s, een leger vol soldaten en een militaire luchtmachtbasis als eindbestemming. Aanstaande zaterdag is het tijd voor AIRFORCE Festival, de succesvolle collab tussen Art of Dance en Absolutely Fresh. Heb je dit weekend nog geen plannen? Zet dit dan op je to-party lijstje!

Net buiten Enschede ligt een verlaten militaire vliegbasis, ook wel bekend als het vleermuizenparadijs of stikstofuitstoot-vliegbasis. Ondanks de (jaarlijkse) commotie mag AIRFORCE Festival dus gewoon weer doorgaan. Met zes area’s waarvan drie hostings is er voor hardstyle én hardcore liefhebbers genoeg te zien.

airforce-18-01

 

6 area’s waarvan 3 hostings

De mainstage staat in het teken van de AIRFORCE ALL STARS. Dat betekent dat er dit jaar niet alleen hardcore, maar ook hardstyle op de mainstage te vinden is. Alle genres komen samen met artiesten zoals Angerfist, Radical Redemption, Partyraiser, Warface, Paul Elstak, Dr. Peacock, Sefa en nog veel meer. Ook kun je weer genieten van hardcore bij Unity en freestyle bij Rooftop.

Daarnaast zijn er nog 3 dikke hostings op het terrein te vinden: SUPERBASH (hardstyle), BKJN (hardcore, uptempo en terror) en PRSPCT XTRM (Hardcore Drum & Bass).

Killshot ft. Nolz - Connected As One

‘Rauwdouwers’ Killshot en Nolz hebben de handen ineen geslagen en zijn verantwoordelijk voor het AIRFORCE Festival 2019 anthem ‘Connected As One‘. De melodie is ontzettend fijn, de kicks lekker hard en de vocals van Nolz geven de track een extra rauwe randje. Een heel vet anthem dat je aanstaande zaterdag zéker nog wel een paar keer door de speakers hoort knallen.

De ultieme AIRFORCE vibe

Raven op een verlaten militaire vliegbasis, het blijft het ultieme recept voor een goed festival. Alleen al dankzij de locatie heeft AIRFORCE Festival zoveel sfeer. De echte kazerne, bunker, radartoren en die gigantische landingsbaan maakt uit je dak gaan nét een stukje leuker. Daar kan toch geen decor tegenop?!

airforce-denekamp

 

Denekamps Gespuis

AIRFORCE Festival is een van de weinige plekken waar je dit Twentse collectief op de line-up tegenkomt. Denekamps Gespuis bestaat uit Angerfist, Crypsis, Radical Redemption, Dyprax en MC Prozac, allemaal afkomstig uit het Twentse Denekamp. Ook dit jaar sluiten ze AIRFORCE Festival weer af en daar kunnen we maar één ding over zeggen: GAS MET DIE ZOOI!

Basecamp

Nieuw op AIRFORCE Festival is de camping: Basecamp. Op vrijdag is er voor de campingbezoekers een pre-party van 22.00 tot 04.00 uur met een mix van raw hardstyle en hardcore. Na AIRFORCE Festival is er nog een Basecamp afterparty (00.00 tot 04.00 uur) waar je los kunt gaan op de rauwe kicks van Delete tot de terror van opa Drokz. Perfect voor als je nog wat langer door wilt gaan!

Zorg dat je erbij bent!
  • Bekijk de volledige line-up (+ timetable) van AIRFORCE Festival hier .
  • Koop je kaartjes voor AIRFORCE Festival hier .