Hier is de line-up van AIRFORCE Festival 2017 001

Hier is de line-up van AIRFORCE Festival 2017

mitchell
Mitchell van Eenige - 16 mei 2017

Zet 5 augustus in je agenda! Dan is het eindelijk weer tijd om Vliegbasis Twente onveilig te maken tijdens AIRFORCE Festival 2017. Vorig jaar hebben Absolutely Fresh en Art of Dance de handen ineen geslagen en zichzelf zeker overtroffen door het festival op deze bijzondere locatie te organiseren. De Militaire Vliegbasis Twente karakteriseert zich door de militaire kazerne, bunkers en een radartoren. Daar kan toch geen decor tegenop?!

De grootste namen uit hardcore en rawstyle scene zullen de Militaire Luchtbasis Twente hélemaal afbreken. Zoals al eerder bekend werd gemaakt sluiten, na het gigantische succes van vorig jaar, Denekamps Gespuis de mainstage af met een album showcase. Maar ook vinden we Regain en Crypsis samen achter de draaitafels als ‘Polish Deathmatch’. We zijn héél erg benieuwd!

Maak je klaar voor 12 uur het allerhardste en allerbeste van de hardere stijlen. Hardcore, rawstyle, freestyle, frenchcore, terror, millennium, early en uptempo! Bekijk hieronder de volledige line-up. Wij zijn er weer bij… jij ook?!

LINE-UP AIRFORCE FESTIVAL 2017

Hier is de line-up van AIRFORCE Festival 2017 002