dsturb

D-Sturb

Stop the madness! Jorrit Popkema breekt al op jonge leeftijd door in de hardstyle-scene en heeft in korte tijd zijn naam gevestigd. Met krachtige kicks en een melodieuze ondertoon, geeft deze jonge, talentvolle producer volledig een eigen draai aan hardstyle.

In 2014 lanceerde D-Sturb zijn eerste officiële release op Spoontech Records genaamd

‘Dark Origins’. Maar daar bleef hij niet al te lang hangen. In 2015 verliet D-Sturb Spoontech voor het sterk opkomende label Gearbox. Hier maakte hij al snel furore met ‘Unbeatable’ & ‘Trippin’. Platen die binnen no-time werden opgepikt door grote artiesten als High Voltage, Adaro en Warface. Terwijl D-Sturb ondertussen nog hard aan de weg timmert op de Herman Brood Academie als dj en producer in opleiding, stromen de boekingen bij grote feesten als Loudfest, Dominator en Radical Redemption presents ‘The One Man Army’ binnen.

Vanaf 2016 is er niet meer om Hard Bass heen te draaien. Team Red opent hun set op Hard Bass met zijn ‘Frequencerz & Warface - Menace’ remix. Een track die later dat jaar op nummer vier in de Q-dance top 10 eindigt. Ook voegt hij zich toe aan het team van End of Line en is hij twee keer op het legendarische raw hardstyle-podium in de Blue op Defqon.1 Weekend Festival te vinden.

Doordringende screeches en trashing kickrolls in combinatie met een bijzondere melodie, is wat D-Sturb zo bijzonder maakt. Hij beklimt zijn weg richting de grootste hardstyle-podia, heeft een aantal geslaagde collabs met grote artiesten op zijn naam staan en mag daar ook het Shockerz anthem en een hosting op de indoor mainstage van Intents Festival aan toevoegen. And the best, has yet to come.

Laatste
tracks

Universe - Continuous Mix
01-10-2018
D-Sturb, High Voltage
29-11-2018
D-Sturb, E-Force
Testarossa - Continuous Mix
01-10-2018
D-Sturb, Radical Redemption
Nothing Like The Oldschool - Continuous Mix
01-10-2018
D-Sturb, Sefa