Intents Festival 2020

Intents Festival 2020: don’t miss out or it’s game over

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 7 januari 2020
De langste, donkerste maand is in volle gang. Kun jij ‘s ochtends ook je bed niet uit omdat het zo koud is buiten de dekens? Baal je dat je in het donker van huis weggaat en ook in het donker weer terugkomt? Tijd om aan zonnigere tijden te denken, want hoe ver het misschien ook lijkt, het festivalseizoen is dichterbij dan je denkt! Nog maar 150 dagen tot Intents Festival 2020!

Intents Festival is één van de populairste hardere stijlen festivals. Dit Brabantse pareltje is beroemd om de zuidelijke gezelligheid en natuurlijk de meeslepende thema’s die tot in de details worden uitgevoerd. In 2020 wordt het festivalterrein in Oisterwijk compleet omgetoverd tot een levensechte videogame met het thema: Step into the Game.

Lees hier het report van Intents Festival 2019

Naast de thematische aankleding heeft Intents Festival nog een paar vaste waarden die dit festival tot een van onze favorieten maakt. Zo is de line-up altijd gevuld met de beste headliners, verrassende back-to-back sets, opkomende talenten en wat pareltjes die je niet iedere week op de line-up van een feest vindt.

De Intents Indoor Mainstage wordt dit jaar gehost door Act of Rage en Rejecta (dé rising raw hardstyle talents van dit moment) en gisteren werd bekend gemaakt dat de Dynamite Hardcore area door niemand minder dan Sefa gehost wordt. Ook is het eerste deel van de line-up al bekend gemaakt. Namen zoals 2-Sidez, Act of Rage vs Rebelion, B-Front, D-Block & S-te-Fan, Delete Spoontech Classics 10 Years, Sound Rush vs KELTEK en Warface zeggen genoeg over hoe vet dit weekend gaat worden.

Kaartverkoop Intents Festival 2020

Gisterenavond had je de kans om een VIP-ticket te scoren en vanaf vanavond kun jij je weekend (+ camping) scoren. De pre-sale van Intents Festival weekendtickets start vanavond om 20.00 uur en zoals we weten van Intents Festival zijn de kaarten weg voor je het door hebt. Ga je liever voor een losse dagticket (vrijdag, zaterdag of zondag), zorg dan dat je donderdag 9 januari vanaf 20.00 uur klaar zit. “Don’t miss out or it’s game over!”

Intents Festival 2020 vindt plaats op 5, 6 en 7 juni. Meer informatie over Intents Festival en de kaartverkoop vind je op de website van Intents Festival.