clockartz

Clockartz

Clockartz do it the Italian way! Deze twee upcoming talents begonnen met produceren en draaien in 2012. Gigs op feesten in Italië en Oostenrijk waren alleen maar het begin, want hierna ging het snel. Ze werden opgemerkt door boekingskantoor The Magic Show en zo startte hun carriere in Nederland, tijdens WiSH Outdoor Festival 2013. Inmiddels laten ze van zich horen op grote evenementen als Intents Festival, QAPITAL, Defqon.1 Weekend Festival, Emporium en Loudness.

Met krachtige kicks en betoverende melodieën drukken ze een duidelijke stempel op de scene. In hun sets zijn ze niet bang om met invloeden vanuit andere genres te experimenteren. Door hun enorme power in de mix met iets van die legendarische old school Italian sound, maar ook door te durven experimenteren met nieuw geluid, maakt Clockartz echt uniek.

Tracks als ‘Rockafella’ en ‘Delirium’ zijn te vinden in de Hardstyle Top 25. Maar met hun ‘Luma Bootleg’ gooiden ze echt hoge ogen. Het werd de laatste track van de Defqon.1 Weekend Festival 2017 Endshow. De hardstyle scene kan definitief niet meer om Clockartz heen. This is the Italian take-over!

Laatste
tracks

Close Your Eyes
05-04-2019
Clockartz
29-03-2019
Clockartz
Party Don't Stop
22-03-2019
Clockartz
Child of The Devil
15-03-2019
Clockartz