headhunterz-hardstyle-newsflash-11

Hardstyle Report Newsflash - Week 11 2019

birgit
Birgit Roobol - 15 maart 2019
Ben je benieuwd wat er de afgelopen week is gebeurd? En wat je misschien wel hebt gemist? Dit is de Hardstyle Report Newsflash – Week 11.

Defqon.1 weekend- en zaterdagtickets uitverkocht

Afgelopen zaterdag hebben heel wat Weekend Warriors gestreden voor een Defqon.1 ticket. De weekend- en zaterdagtickets zijn in de member sale al uitverkocht en verschillende Travel-pakketten zijn uitverkocht. Heb je achter het net gevist? Aanstaande zaterdag (16 maart, 13.00 uur) gaan de overige Travel & Stay-tickets in de verkoop en kun je dus nog wel een weekendticket scoren. De zondagtickets zijn nog wel beschikbaar, deze zijn vanaf 23 maart te koop.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A legendary Defqon.1 weekend awaits you. The Travel & Stay sale starts this Saturday (13:00 CET) at travel.defqon1.com. See you there, Weekend Warrior. #onetribe

Een bericht gedeeld door Defqon.1 Festival (@defqon1) op

 

Q-dance blokkeert tijdelijk doorverkoop van Defqon.1 tickets
Om de zwarthandel in festivaltickets tegen te gaan heeft Q-dance tijdelijk de doorverkoop van Defqon.1 tickets geblokkeerd op Ticketswap. Q-dance wil dat de kaartverkoop zo eerlijk mogelijk verloopt en dat de échte fans een kans hebben om een ticket te kopen, daarom proberen ze op deze manier de kaarten van handelaren te onderscheppen en deze mogelijk opnieuw te verkopen.

Heb je achter het net gevist? Dan heb is er misschien nog een kleine mogelijkheid om toch nog een kaartje te scoren. Uiteindelijk wordt de verkoop van Defqon.1 tickets via Ticketswap wel weer beschikbaar gesteld, maar wanneer, is nog niet duidelijk.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#onetribe

Een bericht gedeeld door Defqon.1 Festival (@defqon1) op

 

b2s maakt de line-up van Pussy Lounge at the Park bekend
Pussy Lounge at the Park is hét freestyle feestje in de zomers. Zonnetje op je bol, Pussy babes op het podium en de lekkerste freestyle. Dit jaar is het festival geheel in het thema van het Braziliaanse carnaval. “De senhoras e senhores van Pussy Lounge at the Park weten pas écht wat gekkigheid is!”

Pussy Lounge at the Park line-up
Paul Elstak
Darkraver
Korsakoff
The Prophet
Psyko Punkz
The Viper
D-Fence
Plug ’N Play
Ransom
Endymion
Dr Phunk
Kit Hype
PLN-B
Hosted by Alee & Jeff


Dit is de line-up van Midnight Mafia
Eén van de grootste hardstyle events aan de andere kant van de wereld is Midnight Mafia. Het feest staat bekend om z’n enorme line-ups en dikke shows, en ook met de line-up van dit jaar staan ze volop in the picture. Met artiesten zoals Atmozfears en KELTEK, en onder andere D-Sturb Level 04: The Identity en D-Block & S-te-Fan Live: Ghost Stories, zetten ze een vette line-up neer.

Midnight Mafia line-up
Angerfist
Atmozfears
KELTEK
Tweekacore
Zatox
Coone LIVE
D-Block & S-te-Fan Live: Ghost Stories
D-Sturb Level 04: The Identity
Sub Zero Project LIVE Contagion
Warface Live: Heavy Artillery


 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bringing their brand new live show Ghost Stories to Australia for the first time - D-BLOCK & S-TE-FAN @dbstf #kingsofthedesert #midnightmafia #eventshsu #MM19 #ghoststories

Een bericht gedeeld door HSU - Harder Styles United (@eventshsu) op

 

Meld je aan voor de Wolfpack borrel in de nieuwe Frequencerz studio
Na een druk jaar vol verhuizen, viert Frequencerz een feestje: de studio is officieel af! Dit vieren ze graag met hun fanbase. Ze nodigen jullie uit voor een kantoor/studio-warming, inclusief een borrel, winactie en natuurlijk goede muziek.

Wil je hierbij zijn? Mail dan je voor- en achternaam en een korte motivatie naar roos@frequencerz.com. Inschrijven kan tot 22 maart.



LIVESTREAMS EN PODCASTS


Mark with a K & Warface ft. MC Chucky Live - Reverze 2019
Mark with a K weet met zijn vaste mc er altijd weer een feestje van te maken, combineer dat met de harde raw hardstyle van Warface en het dak gaat eraf! Herleef nu hun set op Reverze 2019.

 

Music Made Addiczt #5
In deze nieuwe aflevering van de Music Made Addictz podcast hebben Stefan en Diederik een speciale gast: Villain. Het is duidelijk dat de mannen elkaar goed kennen en de chemie onderling is ontzettend leuk. Het gaat natuurlijk over mc’en, de visie van de mannen daarop en Michael (Villain) legt onder andere uit waarom hij Villain - en dus niet MC Villain - heet.

 

NIEUWE MUZIEK


Crypsis - The Illest
Harde vocals, een opzwepende melodie en een pounding kick. Met deze plaat bewijst Crypsis inderdaad “one of the illest” te zijn. Dat typische, stoere Crypsis tintje is weer helemaal terug van weggeweest. And we like what we hear. ‘Crypsis - The Illest’ wordt op 20 maart gereleased.

 

Clockartz - Child of the Devil
De nieuwste Clockartz is een echte beuker! De track is lekker donker en heeft een duister tintje. De vocals zijn diep en donker, de climax ontzettend spannend en de keiharde kicks beuken dwars door je speakers heen. Dit is een plaat waarvan we niet kunnen wachten tot we hem live horen.

 

Sephyx - RESOLUTE
Ruim een jaar heeft hij gezwoegd in de studio. RESOLUTE is het vierde album van Sephyx en met platen als ‘Breathe Hardstyle’, ‘Take Me Up’ en ‘Creation of a Universe’ heeft hij een heel mooi sferisch album neergezet, met een mooie lijn en tracks waar je echt kippenvel van krijgt.



Headhunterz - Oxygen
Een dromerige melodie en vocals die je heerlijk mee kunt zingen. ‘Oxygen’ is een heerlijke, euforische hardstyle plaat waar we ons deze zomer absoluut niet mee hoeven te vervelen. Heerlijk!

 

Malice - Be The One
Er wordt flink wat muziek gereleased op het Q-dance Records label in aanloop naar QAPITAL 2019. Zo ook deze nieuwste Malice plaat! Brutal kicks, loud screeches, de typische QAPITAL vibe in een Malice jasje.

 

DJ Thera ft. MC Raise - All Night Klaplong
Dikke kicks, snoeiharde climax: the name of the track says it all.



The Rookie E.P. #3
End of Line Recordings geeft hun ‘rookies’ de kans om een plaat uit te brengen op The Rookie E.P. En dat klinkt behoorlijk stevig!



Audiotricz - Shamed
Audiotricz is een nieuwe weg in geslagen en combineert rockelementen met hardstyle. De gitaarpartij, de uplifting melodie en kicks vormen een prachtige harmonie. Kippenvel plaatje!