Q-dance presents 5 years of Rebelion

Q-dance presents 5 years of Rebelion: “Dit feest draait echt om de toegewijde kern van Rebels”

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 24 oktober 2019
De afgelopen vijf jaar hebben de mannen van Rebelion zich opgewerkt vanuit de underground tot echte raw-sterren. Aanstaande zaterdag vieren ze hun vijfjarig bestaan in samenwerking met Q-dance in de Warehouse Elementenstraat.

Vijf jaar Rebelion betekent tijd voor een nacht vol slopende kicks en die-hard Rebels. Gary en Raymond hebben altijd al rondgelopen met het idee om een feest te geven ter ere van dit jubileum. “Toen we hoorden dat Q-dance nog een plekje had op hun nieuwe locatie wisten we dat dit perfect zou passen. We vinden de underground en oldschool feeling van de Q-dance Studio’s perfect, zeker met dat knallende geluidssysteem!”

De samenwerking tussen Rebelion en Q-dance is in korte tijd aanzienlijk hechter geworden. De jongens bemachtigden een toppositie op de Defqon.1 timetable, maakten het QAPITAL anthem én zijn samen met Devin Wild verantwoordelijk voor het EPIQ anthem. En nu organiseren ze dus ook samen een event. “Q-dance is erg belangrijk voor ons. Ze vormen de ruggengraat voor de hele scene, dus het is heel gaaf dat ze zoveel vertrouwen in ons hebben.”

Voor deze RAW Rampage wordt alles uit de kast gehaald. “De Rebelion sound van dag één tot nu komt voorbij. We willen alles laten zien zodat het publiek echt de vooruitgang kunnen voelen. Onze ‘Rise Again’ set is de perfecte manier om dat te doen.” In hun normale Rebelion set zullen ze recente en nieuwe tracks (Overdose edits!) draaien, inclusief een hele speciale ‘1 time deal’.

 

 

 

Gary en Raymond wisten vrijwel meteen wie ze op de line-up wilden. In de afgelopen jaren zijn Delete en Warface heel belangrijk geweest voor hun carrière. “Natuurlijk konden we niet iedereen opnemen in de line-up vanwege logistiek en andere zaken. Big shout out naar Remco & Youri die ook een heel groot onderdeel waren van onze reis, maar er helaas niet bij kunnen zijn.”

Iedere artiest op de line-up is een groot onderdeel geweest in de carrière van Rebelion. “Ze zijn allemaal belangrijk. Het meest hebben ze op muzikaal gebied veel voor ons betekent, maar het belangrijkste is dat we ze allemaal als vrienden zien waarmee we het podium kunnen afbreken.”

In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de meest succesvolle duo’s uit de hardstyle scene, maar zelf zien ze dat heel anders. “We zijn nooit tevreden dus ik denk niet dat er ooit een tijd zal komen waarin we het gevoel hebben dat we achterover kunnen leunen.” Als we de jongens vragen what’s next is, hebben ze daar een duidelijk antwoord op: “WORLD DOMINATION AND BEER!”

Zaterdag staat dus volledig in het teken van de reis die Gary en Raymond als Rebelion tot nu toe hebben afgelegd. Muzikaal, maar ook met hun fans. “Misschien doen we in de toekomst ooit nog onze eigen conceptuele avond, maar dit feest draait echt om de toegewijde kern van Rebels die er tot nu toe voor ons zijn geweest.” En om daar nog een schepje bovenop te doen, krijgen we ook een sneak-peek in de toekomst van Rebelion!

Heb je nog geen kaartje gekocht of twijfel je nog? Gary en Raymond hebben een boodschap voor je: “Je leeft maar één keer, niemand herinnert zich de weekenden dat ze veel hebben geslapen! Deze avond wordt echt bijzonder, dus kom met ons mee vieren. RebelForever!”


Are you ready to join the Rebelion? Tickets voor Q-dance presents: 5 Years of Rebelion zijn verkrijgbaar via de Q-dance website .